HomeLifeSupportive media: een nieuwe trend in de media wereld?

Supportive media: een nieuwe trend in de media wereld?

Supportive media: is het tijd voor een nieuwe trend in de media?

Is het tijd voor een andere wending in het media landschap? Media is vaak negatief en mensen/celebrities komen vaak negatief naar voren. Met bijvoorbeeld nieuwskop: “is het gedaan met zijn of haar carrière?” Alle misstappen van Lil Kleine en Marco Borsato. Het is misschien eens tijd voor supportive media. Mensen die bekend zijn supporten, want het leven aan de top en in de spotlights is niet zo makkelijk. Waar zijn die bladen die mensen willen supporten en mensen niet kapot willen maken of negatief in het daglicht willen zetten?

Is het niet tijd voor meer platformen waar talent voorbij komt en deze de kans krijgt om zichzelf te laten zien? Uiteraard zijn er al wel wat platformen, denk aan funx.nl, 101barz, puna.nl. Deze richten zich voornamelijk op rap talen en de urban scene. Maar ook het platform creativebynature zet talent in de spotlights. Het is nog een vrij onbekend platform. Ook VIVA was een feministisch blad dat voor vrouwen opkwam, helaas bestaat het niet meer. Het heeft het niet overleefd in tijdschriftenland. Verder hebben we uiteraard nog wel de Linda en Linda meiden.

Maar veel meer kennen we er eigenlijk nog niet. Of deze zijn gewoon nog niet bekend. Het is natuurlijk ook niet makkelijk om als media startup er tussen te komen tussen de grote media. Wij zijn uiteraard ook nog een klein platform tussen alle grote media bedrijven en kranten, maar het aantal bezoekers neemt elke maand toe en we werken hard aan de content.

Wil jij nou graag in de media komen en scoren in Google met jouw muziek of talent? Neem dan contact op voor de advertentiemogelijkheden. We zijn op zoek naar jou!!

Succes!

bron: life of an artist. Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments