HomeBeautyMari van de Ven: bekende make-up en hairstylist

Mari van de Ven: bekende make-up en hairstylist

Mari van de Ven: wie kent hem niet?

Op Life of an Artist zetten we bekende make-up artiesten en stylisten centraal. Talent is talent en dat moet worden erkent.

van de Ven is de bekendste make-up artiest, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Hier startte Mari zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld. Dat is gelukt. Via Koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie.

Vele bekende Nederlanders mag Mari tot zijn clientèle rekenen. Ook staat Mari nog steeds graag in de salon om zijn klanten te knippen en stylen. Dit maakt hem ook gelijk uniek. Hij is benaderbaar en bereikbaar voor iedereen.Naast deze werkzaamheden wordt hij veel gevraagd voor bedrijfsevenementen, workshops en make overs door heel Nederland. Tevens heeft Mari zijn eigen make-up penselenlijn genaamd Maestro, zijn eigen haarcosmetica genaamd FAIR en heeft hij een salon in ’s-Hertogenbosch, genaamd Het Haaratelier Mari van de Ven.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments