HomeFashionVerveling in de herfst. Wat te doen?

Verveling in de herfst. Wat te doen?

#ad

Verveling in de herfst. Wat kan je doen? Wij als creatieveling hebben natuurlijk genoeg ideeën voor jou.

Het is tijd voor het internet en misschien wel tijd voor jouw carrière on the web? Ben jij een echte carriere tijger? Dan is het nu de tijd!

Ben jij ook een creatieveling? Pak het dan serieus aan. Hou je van make-up? Begin een Youtube kanaal of beauty blog en zorg dat een aantal blogs jouw kanaal oppakken en dat je in de media komt met jouw kanaal. Kom met iets unieks en je zal opvallen in blog of vlog land. Je kan het natuurlijk ook beiden doen, zowel een blog en een Youtube kanaal.

In de herfst zitten we meer online en ontdekken we dus ook nieuwe merken en winkels. Wat dacht je van dit deze shop? De merken die ze verkopen zijn Brax,Alix the Label, Anna, Save the Duck, Cambio, Closed, Lios, Legend, Levi’s en nog veel meer.

Anna van Toor gelooft in (h)echte vriendschappen en streeft naar een wereld vol vrouwen die in zichzelf geloven en elkaar kracht geven. Dat begint met mooie, betaalbare, eerlijke kleding van hoge kwaliteit én een goede vriendin!  

Al honderd jaar lang stimuleren wij moderne vrouwen zich de beste versie van zichzelf te voelen. Stralend, sterk, verleidelijk en stijlvol. Hiervoor maken en selecteren we mode die ieders unieke karakter perfect laat uitkomen. En maken we van shoppen een ultiem luxe-moment waarop vriendschappen kunnen bloeien.
Vol wederzijds vertrouwen, eerlijk, aandachtig en met de intentie het beste in elkaar naar boven te brengen.  

Daarnaast focust Anna van Toor zich op het verduurzamen van haar collecties. Eerlijke kleding. Eerlijk gemaakt. Fair betaald. Want jouw mode zit pas goed als je weet dat het echt goed zit. 

Ben jij gek op fashion en de nieuwste mode trends? Wat dacht je dan een modeblog? I know door Instagram lijkt bloggen overbodig, maar jij kan nog steeds shinen met een mode blog. Tip: Focus je ook op andere content, zoals bloggen, influencers, geld online verdienen etc en maak het een breed concept zo krijg je ook bezoekers via Google mocht jij niet een grote Instagrammer of vlogger zijn (zoals wij dus). Het is lastig om er nog tussen te komen, maar niet onmogelijk. Maar wil jij een carriere in de fashion wereld? Dan is een fashionblog gewoon een must. Je kan daar dus merken aanraden en dragen zoals dit merk hierboven.

Ben jij nou ook goed in Engels? Begin dan een Engels blog. Meer kans op bezoekers! Er zijn ook vele mogelijkheden om geld te verdienen met jouw blog.

Uiteraard is het handig om ook Instagram aan te maken en jouw account te laten groeien, maar dat is niet zo makkelijk meer tegenwoordig met al die meiden on the gram. Veel meiden willen opvallen en plaatsen half naakte foto’s..(denkt aan influencer Demi Rose en Fabiola Volkers). dat wil jij niet toch? Laat gewoon jouw fashion gevoel en creativiteit zien op een blog en zorg voor populaire SEO content. Alles leren over SEO? Bekijk deze cursus dan eens. Zorg dat jouw content rankt in Google en dat jij bezoekers krijgt via Google, op die manier kan je geld verdienen met jouw modeblog.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments