Ook vrouwelijke DJ’s hebben we tegenwoordig in overvloed. De vrouwen kunnen er ook wat van. Al staat de artiesten wereld even stil. We hebben toch even de leukste vrouwelijkste DJ’s voor je opgezocht. Zodat je straks weer van kan ze kan genieten!

Hier 3 leuke vrouwelijke DJ’s:

1.DJ Wef

Op nummer 1 staat de leuke en knappe DJ Wef aka Wafae Kefi. Niet alleen een knappe verschijning, maar ze heeft ook nog eens DJ skills. Ze combineert urban muziek met moombahtoon. Check her out on Instagram.

2. Emmanuelle Vos

Ze is opgegroeid met hiphop en R&B, maar haar sets komen ook disco en house voor. Ze staat veel in het buitenland, maar draaide eerder ook twee keer op Lowlands. Hou haar in de gaten!

3.Kinnari

Ze draait graag muziek die zij heel hard vind en anderen nog niet kennen. De genres die ze graag draait zijn; future beat, UK (garage, bass) en Hip Hop. Ze dropt maandelijks een nieuwe mixtape op Soundcloud waarin ze een mix maakt van heel veel verschillende genres. Check haar dus op soundcloud! Ze heeft op festivals gestaan als Parels van de stad en Vunzige deuntjes. Deze chick moet je dus kennen!

Ook DJ worden? (in de toekomst dan misschien;)). Check this out.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here