HomeWritingWaar is Ballinnn gebleven? Het leuke online magazine.

Waar is Ballinnn gebleven? Het leuke online magazine.

Wie thuis is in de hiphop wereld en de urbanscene kent vast wel het populaire online magazine Ballinnn.com.

Maar waar is het gebleven? Ze posten geen nieuwe artikelen meer en het lijkt een beetje alsof ze zijn gestopt. Wij zijn op onderzoek uitgegaan, maar kunnen hier niks over terugvinden op andere media.

De site is al een tijdje niet up-gedate en wij snappen hier niks van.

Wat is Ballinnn?

BALLINNN’ is een online lifestyle magazine met een enorme honger (herkenbaar). Een honger naar het leven en het vieren daarvan. Een honger die er ook voor zorgt dat BALLINNN’ een reflecterend, inhoudelijk en breed platform is voor altijd vooruitkijkende millennials.

Met een constante online presence en talloze offline contactpunten staat BALLINNN’ altijd in contact met de doelgroep en kan het de tofste content cureren, selecteren en bovenal creëren.BALLINNN’ is echter meer dan een gebruikelijk online lifestyle magazine. BALLINNN’ poogt behalve de mooiste verhalen vast te leggen, geheimen te openbaren en vooral de mind en geest van millennials – die constant in beweging is – vast te leggen en de aandacht te geven die het verdient.

BALLINNN: where are you? We love your content! De leukste fashion, sneakers, music & culture nieuws.

Bron: Ballinnn, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments