HomeInfluencersWelke bekende Nederlander heeft meeste volgers op Instagram?

Welke bekende Nederlander heeft meeste volgers op Instagram?

Instagram is nog steeds trending anna bijna 2022. Bijna iedereen wil tegenwoordig influencer worden en bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Wij schrijven ook veel over bekende influencers en opkomende die de spotlights verdienen. Influencer marketing is big business. Het is de trend onder jongeren, naast TikTok dan. Je kan je favoriete Youtubers volgen, maar ook jouw favoriete BN’ers. Of je nou geïnteresseerd bent in food, cultuur, fashion, beauty, mooie mannen etc. Je kan het allemaal terugvinden op de gram. Veel mensen volgen de Kardashians om zo op de hoogte te blijven van alles wat zij beleven. Maar vergis je niet. Ook zij hebben veel volgers gekocht.

Maar welke bekende Nederlander heeft nou de meeste volgers?

1.Martin Garrix (DJ)

Martin Garrix (een bekende DJ) heeft de meeste volgers op Instagram. Hij is natuurlijk internationaal bekend. Hij laat zijn gekke lifestyle zien en alles wat hij doet. Al zal hij wel een moeilijk jaar hebben gehad net zoals veel artiesten. Maar hij heeft vast wel een buffer met zijn 45 miljoen aan vermogen. Op de gram heeft hij meer dan 17 miljoen volgers (bedenk even dat Nederland zoveel inwoners heeft). Maar misschien heeft hij er ook wel wat gekocht, dat weten we niet. Veel mensen doen dit wel. Wil jij hier meer over lezen en ook volgers kopen? Bekijk dit dan eens.

HIerna volgt Nikkie de Jager met 14 miljoen volgers. Nikkie de jager is internationaal een succes met haar Youtube kanaal Nikkie Tutorials. Lees hier meer over deze beauty ster.

En dan: wie is de grootste influencer ter wereld?

Uiteraard is dit Cristiano Ronaldo. Met meer dan 350 miljoen volgers spant hij de kroon. Hij verdient zo,n 1 miljoen per gesponsorde post.

Bron: Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments