HomeMoneyWie is nou rijker Boef of Lil Kleine?

Wie is nou rijker Boef of Lil Kleine?

Wieowie? Boef of Lil Kleine?

Stomme vraag misschien..het is momenteel overduidelijk. Lil kleine is gecancelt en zijn empire staat op instorten. Boef werd in 2005 ineens bekend door een sessie met Zonamo Entertainment. Hij is niet meer weg te denken uit de rapscene. Boef heeft aangeven dat hij ruim 80.000 euro per maand verdiend, maar dat kan in 2024 ook wel meer zijn inmiddels.

De website BekendeBuren heeft in de gegevens van de Kamer van Koophandel gekeken. Zij vonden 3 bedrijven op het adres van rapper en ondernemer Boef. BekendeBuren maakt duidelijk dat het totale vermogen van Boef ongeveer 2,5 miljoen euro bedraagt. Dit door zijn rapcarriere, maar ook door zijn ondernemingen,waaronder The Millionaires club samen met Vasco Rouw. Hij was ook bezig met callcenters, maar daar is hij weer mee gestopt.

En dan: hoe zit het met Lil Kleine aka Jorik Scholten?

Hij is rapper, eigenaar van een kledinglijn, eigenaar van een friettent, eigenaar van een feestcafe. Hij heeft een Street University, lees hier meer daarvoor. De online school voor de street thugs, al komt het momenteel niet zo goed in het nieuws en is hij eigenlijk gecancelt door het gebeuren met Jaimie Vaes. Jaimie Vaes gaat er met de glorie vandaar. Maar he what? Zijn ze nou back together? We houden het niet meer. 

“Ik heb weleens gezegd dat ik 60.000 euro per maand verdien. Vorige maand was dat 80.000 euro en de maand ervoor 150.000 euro, aldus Lil Kleine. Nou wat zal het nu zijn per maand? Een kleine 10.000? Hij heeft zijn grote huis aan de grachten te koop gezet en terecht. 

Wat is er nog over van het emperium van Lil Kleine?Is het helemaal ingestort?

Wij denken dus dat Boef momenteel meer geld heeft of dat weten we eigenlijk wel zeker. Boef is multimiljonair en heeft ook zijn villa te koop gezet voor 2 miljoen. 

Wil jij nou ook rijk worden? Passief online inkomen? Beleggen in vastgoed zoals Boef? Bekijk deze link dan eens.

Bron: Pure Luxe & Bekende Buren, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments