HomeBeautyDe beauty bloggers are gone. Waar zijn ze toch gebleven?

De beauty bloggers are gone. Waar zijn ze toch gebleven?

Beautybloggers are gone: like what?

Well lets start blogging again! 😉 Lets become a hype!

Het lijkt wel of alle beauty bloggers zijn overgegaan op YouTube. Is bloggen dan echt zo dood? Maar toch, er zijn toch altijd mensen die liever lezen in plaats van filmpjes kijken. Youtube heeft inmiddels zoveel beauty vloggers. Het wordt weer tijd voor wat leuke beauty bloggers. Niet alleen met de kwasten in de weer op Youtube kanalen, maar ook schrijven over leuke nieuwe producten.

De populaire beautyblogger Mascha Feoktistova is gestopt met haar blog Beautygloss en is nu een fulltime vlogger en influencer. Lees hier meer over haar kanaal Vloggloss.

En dan ook beauty blogger Vera Camilla. Ook zij is overgegaan op Youtube en heeft het bloggen gelaten voor wat het is. Bekijk haar blog hier.

Een dame die nog wel artikelen schrijft is Serena Verbon op haar blog Beautylab. Zij blogt hier eigenlijk over van alles. Ook over eten en interieur. Het is een populair blog met veel bezoekers en ze blogt dan ook al 10 jaar. Bloggen for 10 year like wauw!

Wat wij ook nog een leuk beauty vinden is het blog van Silke: Silkeblogs.com. Een fashion & beauty blog. Dit blog is van Silke, professioneel blogger & content creator en ze woont in Antwerpen. Ze plaatst leuke outfits, maar ook beauty & lifestyle content. Een aanrader!

Verder hebben we nog de website BeautyOpinie gevonden. Dit is de Nederlandse beautyblog voor de zelfbewuste en goedverzorgde vrouw. De eigenaresse is Natascha, 34 jaar, mama van Tess en Lucas en ze woont in Deventer. Ze is een enorme skincare junkie. Ze blogt niet alleen over beauty, maar ook over kleding en haar persoonlijke leven. Dit is ook wel een leuk blog!

Beauty Bloggers are gone? No, come back y’all!

Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments