Wieowie? Boef of Lil Kleine?

Dat is de grote vraag en het is niet helemaal duidelijk. Beiden doen het in ieder geval erg goed. Al was het voor beide toch wel een moeilijk jaar zonder optredens. Boef werd in 2005 ineens bekend door een sessie met Zonamo Entertainment. Hij is niet meer weg te denken uit de rapscene. Boef heeft aangeven dat hij ruim 80.000 euro per maand verdiend.

De website BekendeBuren heeft in de gegevens van de Kamer van Koophandel gekeken. Zij vonden 3 bedrijven op het adres van rapper en ondernemer Boef. BekendeBuren maakt duidelijk dat het totale vermogen van Boef ongeveer 2,5 miljoen euro bedraagt. Dit door zijn rapcarriere, maar ook door zijn ondernemingen,waaronder The Millionaires club samen met Vasco Rouw. Hij was ook bezig met callcenters, maar daar is hij weer mee gestopt.

En dan: hoe zit het met Lil Kleine aka Jorik Scholten?

Dat Lil Kleine geld heeft dat weten we allemaal. Hij pronkt erg graag met zijn geld op social media. Wij vinden het persoonlijk jammer dat hij zo op geld is gefocust en niet meer voor jongeren doet. Een voorbeeld en inspiratie voor jongeren, maar goed ieder zijn ding.

Hij is rapper, eigenaar van een kledinglijn, eigenaar van een friettent, eigenaar van een feestcafe. Hij heeft een Street University, lees hier meer daarvoor. De online school voor de street thugs, al komt het momenteel niet zo goed in het nieuws.

“Ik heb weleens gezegd dat ik 60.000 euro per maand verdien. Vorige maand was dat 80.000 euro en de maand ervoor 150.000 euro, aldus Lil Kleine. Zijn inkomen verschilt dus erg en zal afgelopen maanden wel wat lager zijn geweest door de corona.

Bekendeburen weet dat het bedrijf van de rapper, Kleine Moeite B.V., over een eigen vermogen beschikt van 250.000 euro. Dat lijkt niet veel, zeker als je weet dat het bedrijf ook een hypotheek van 8 ton op haar naam heeft staan. Maar Lil Kleine blijkt nog een eigen bankrekening te hebben waar iets meer dan 1 miljoen euro op staat.

Wij denken dus dat Boef net iets meer geld heeft, maar dit weten wij uiteraard niet zeker. Ze zijn allebei niet zo open over hun inkomen. Het was een moeilijk jaar voor velen.

Wil jij nou ook rijk worden? Passief online inkomen? Bekijk dan onze shop en start vandaag nog met jouw online Business.

Bron: Pure Luxe & Bekende Buren, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here