HomeLifeWij zijn op zoek naar talent. Ben jij een opkomend talent? Laat...

Wij zijn op zoek naar talent. Ben jij een opkomend talent? Laat van je horen.

Life of an Artist is binnen 4 jaar uitgegroeid van een urban/hiphop nieuws platform tot een allround online magazine voor talent. Talent is een breed begrip. Maar wij focussen ons op artiesten en creatievelingen. Het is dus zeker niet alleen voor rappers, maar ook voor andere muziek genres, maar denk ook aan make-up artiesten, fashion designers, content creators, schilders, spoken word artiesten en nog veel meer. Natuurlijk schrijven we ook vermogens van bekende rappers en artiesten, we willen natuurlijk ook wel veel bezoekers op de site. Maar it is also about life! Life struggles.Hoe is het nou een leven van een creatieveling en artiest? Wat komt hier bij kijken? Lees vooral onze life artikelen.

Wij merken dat het voor veel artiesten lastig is om er tussen te komen als talent en in de media te komen. Veel media bedrijven (denk aan de grote bladen en platforms zoals FunX, Linda, NRC, Trouw etc) vragen de hoofdprijs voor een artikel. Denk dan al gauw aan duizenden euro’s. Vaak zie je ook veel mensen voorbij komen die helemaal geen talent hebben, maar gewoon geluk hebben gehad en worden upgehyped in de media (snap echt niet waarom mensen nog over Famke Louise schrijven in de media en 1 van de grootste talenten van het land negeren). 

Vandaar ons platform. Focus op talent, niet alleen op talent wat er al is en al genoeg media aandacht krijgt. 

Stuur vooral jouw muziek, kunsten en talent (ook make-up artiesten, designers, opkomende creatieve vloggers en schilders )naar info@lifeofanartist.nl. De vaste lezers zullen je talenten voorbij zien komen, maar je artikel zal ook te vinden zijn in Google. 

info@lifeofanartist.nl. We horen graag van je! Kom in de media en wordt ontdekt op dit platform. 

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments