HomeBeautyWie is Anna Nooshin eigenlijk? Een powervrouw!

Wie is Anna Nooshin eigenlijk? Een powervrouw!

Anna Nooshin: wie is deze powervrouw!? Je moet er kennen. Zo niet, bij deze!

Anna Nooshin is op 18 december 1986 geboren in Iran. Ze is toen op heel jonge leeftijd het land uit gevlucht met haar ouders. De inmiddels 33 jaar oude Anna Nooshin is een echte duizendpoot en allround talent. Ze is niet alleen onderneemster, schrijfster, instagram influencer, blogger, ze is ook een tv-host, presentatrice en zoveel meer. Daarbij is ze de mede-oprichtster van NSMBL.nl, een online magazine door en voor vrouwen. NSBML.NL post dagelijks over het leven, mode, liefde, eten, kunst en alles wat inspireert en krachtig is. Ze heeft 2 boeken uitgebracht: On Top en On Life en er komen er vast nog meer aan.

Inkomsten

Anna is natuurlijk de mede-oprichtster NSMBL.nl Hiermee verdient ze een mooi salaris. Dit komt onder andere voort uit inkomsten van adverteerders op de site. Verder wordt ze ook betaald om bepaalde producten te promoten op haar social media kanalen, waaronder kleding. Verder sluit ze ook meerdere business deals die haar veel opleveren, zoals het samenstellen van een collectie in samenwerking met H&M en Hunkemoller. Ze heeft inmiddels meer dan een miljoen volgers op Instagram. You go girl!

Anna Nooshin heeft een onderscheidend vermogen omdat ze anders is dan andere blogger en onderneemsters. Anna is namelijk iemand die niet alleen maar laat zien dat ze een zorgeloos leven heeft met alleen maar merkkleding en mooie reizen. Anna laat namelijk ook hele andere dingen zien op bijvoorbeeld haar Youtube kanaal met haar vlogs. Ze vertelt dan zowel positieve als negatieve verhalen en doet dit ook met haar make-uploze gezicht. Sowieso is the real life the new trend. Dus durf jezelf kwetsbaar op te stellen en wees jezelf.

You go girl, you have got this!

Een echte businesschick en powervrouw om naar op te kijken.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments