HomeBeauty4 bekende Beauty vloggers. Leeshethier!

4 bekende Beauty vloggers. Leeshethier!

Mirror Mirror on the wall: we are looking for beauty vlogging DOLLS.

Beauty vloggen is populair. Er zijn ontzettend veel beauty vloggers. We hebben de leukste Nederlandse al voor je op een rijtje gezet en natuurlijk ken je inmiddels Nikkie Tutorials wel. Nu zijn we op zoek gegaan naar andere leuke internationale bekende beauty vloggers.

Hier 4 leuke bekende beauty vloggers:

1.Lauren Curtis

Lauren Curtis komt uit Australie en creert prachtige make-up looks. Maar ook hair looks. Lauren werkte in verschillende make-up winkels en besloot vanuit daar haar kanaal op te richten. Inmiddels heeft ze meer dan 3 miljoen abbonnees en doet ze het erg goed. Ook op Instagram is ze populair en heeft ze meer dan 1 miljoen volgers.

2.Lisa Eldridge

Lisa is een leading make-up artiest die met vele top celebrities, models en magazines heeft gewerkt. Op haar Youtube kanaal laat ze je zien hoe je een mooie en vooral natuurlijke look kunt creëren. Ze heeft meer dan 2 miljoen abonnees.

3. Michelle Phan

Michelle is de bekende beauty vlogger uit Amerika. Je hebt misschien wel eens van haar gehoord. De 29-jarige YouTuber heeft een aardig beauty empire gebouwd. Ze was 1 van de eerste beauty vloggers, dat heeft waarschijnlijk ook wel geholpen. Ze heeft meer dan 8 miljoen abonnees. Ze heeft inmiddels haar eigen cosmetica lijn en is een groot succes. Ze heeft wel een stapje terug gedaan uit de beauty wereld en bevind zich nu in de bitcoin industrie.

4. Chloe Morello

Een beauty en style vlogger uit Australie. Ze heeft meer dan 2 miljoen abonnees op haar kanaal. Ze geeft reviews op beauty producten, maar ook hair styling tips en tips on personal life. She heeft gewerkt met top merken zoals L’Oreal Paris, YSL, Vaseline en Simone Perele.

Bekende beauty vloggers? Check out deze dames!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments