HomeInfluencersDe rijkste Youtuber ter wereld. Benieuwd?

De rijkste Youtuber ter wereld. Benieuwd?

De rijkste YouTuber ter wereld: benieuwd? Lees het op Life of an Artist!

YouTubers zijn populair en trending. Je hebt vast wel eens van Enzo Knol of Nikkie Tutorials gehoord. Rijke en populaire Youtubers.

Maar wie is nou de rijkste Youtuber ter wereld?

Ryan Kaji, van het kanaal Ryan’s World is de Rijkste en jongste YouTuber ter wereld. Ryan is pas 9 en verdiende het afgelopen jaar 24 miljoen euro met zijn social media empire: like what?

Ryan en zijn ouders maken vooral video’s waarin hij speelgoed test of gekke proefjes doet. En die zijn dus hartstikke populair! Ryan heeft meer dan 29 miljoen abonnees op Youtube.

Op zijn kanaal reviewt Ryan speelgoed. Hij verdient natuurlijk geld dmv Adsense, maar hij verdient ook goed geld aan de samenwerking met bedrijven, waaronder Pocket.Watch, een bedrijf dat is gespecialiseerd in entertainment voor kinderen. Hierdoor heeft Ryan sponsordeals kunnen afsluiten voor onder meer tandenborstelmerk Colgate. Met sponsor deal verdient hij dus veel geld.

Ryan begon in 2015 met het posten van video’s die zo’n vijf minuten lang waren met Ryan als presentator. Toen het kanaal begon te groeien en de abonnees en views flink toenamen, werd de familie Kaji benaderd door Semaphore, een marketingbureau dat zich richt op influencers op sociale media.

Met tandenborstels en een eigen televisieshow is het merk Ryan ToysReview, onder de naam Ryan’s World, uitgebouwd tot een imperium.

Wil jij nou ook graag rijk worden? Of laten we zeggen geld online verdienen (een fulltime inkomen!)door middel van content en websites? Wat dacht je dan van affiliate marketing? De manier om geld online te verdienen. Lees deze cursus eens en ga ervoor!

Bron: Mashable

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments