HomeWritingBloggen op next level. Hoe doe je dat?

Bloggen op next level. Hoe doe je dat?

Bloggen op next level. Hoe doe je dat?

Hoe zorg je ervoor dat jouw blog next level is en opvalt tussen alle blogs op het internet?

Om te beginnen, zorg dat je een concept bedenkt en niet een persoonlijk blog begint. “Personal Blogging” is toch wel een beetje uit en zal je ook niet veel bezoekers opleveren tenzij jij al een celebrity bent en misschien veel volgers op de gram hebt. Er zijn een aantal grote bloggers zoals Serena Verbon en Cynthia Schultz die een personal blog hebben en toch groot zijn geworden, maar hier heb je veel geduld voor nodig. Deze bloggers zijn al 10 jaar bezig. Zij begonnen in de tijd dat alle blogs opkwamen.

Begin een concept, Life of an Artist is bijvoorbeeld een concept. Een concept wat klein begon, maar zich heeft uitgebreid met categorieën zoals influencers. Life of an Artist focust zich op alles wat nu trending is, influencers, bloggen, vloggen, maar ook op opkomend talent en artiesten. Carriere Tijd is ook een concept en focust zich op alles met betrekking tot werk, geld, succes, ondernemen en meer.

Wil jij echt groot worden met jouw blog? Schrijf dan artikelen/content waar naar gezocht wordt in Google. Doe keyword research. Je kan bijvoorbeeld een concept bedenken voor de doelgroep vrouwen en over allerlei topics schrijven. Er zijn al ontzettend veel websites/online blogs voor vrouwen op het web, maar je kan er altijd proberen tussen te komen met originele content. Je kan een blog beginnen voor mannen zoals manners.nl en manify.nl. Of misschien een concept voor de doelgroep jongeren. Denk dan aan axed.nl en funx.nl. Onthoudt wel dat er veel concurrentie is en je echt met originele content moet komen wil je scoren in Google en veel traffic via Google krijgen.

Je zal moeten werken aan SEO content. Heb je hier nou geen verstand van? Bekijk dan eens onze shop. Misschien heb je wel ideeën, maar ben je niet goed in schrijven.. Je kan natuurlijk altijd iemand de teksten voor je laten schrijven. Zelfs voor social media kan je iemand inhuren. Je kan het allemaal zelf doen, maar je kan het ook uitbesteden.

Ben je nou benieuwd hoe jij geld gaat verdienen met jouw blog/concept? Lees dit dan eens.

Succes!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments