HomeInfluencersDe best betaalde influencers op de gram. Benieuwd?

De best betaalde influencers op de gram. Benieuwd?

We weten allemaal dat als je een redelijk aantal volgers hebt je hier een mooi zakcentje mee kan verdienen. Maar wist je dat sommige hier ook van kunnen leven? Voor sommige is het hun fulltime business en ze verdienen bakken met geld.

Benieuwd wat de grote sterren verdienen op de gram? Lees dan gauw verder. Weet wel dat veel sterren en influencers volgers en likes kopen. Dus staar je er niet blind op.

5. ARIANA GRANDE – €715.000 PER POST

Met 239 miljoen volgers is het niet verrassend dat de populaire zangeres Ariana Grande in dit lijstje staat. De 27-jarige popster is de afgelopen jaren zo exclusief geworden dat één gesponsorde post op Instagram haar ongeveer €715.000 oplevert. Like what?

4. KIM KARDASHIAN – €825.000 PER POST

Op nummer 4 staat Kim Kardashian. De vrouw die inmiddels miljardair is. Dit vermogen heeft ze ook voor een klein deel te danken aan Instagram, waar ze al een volgersschare van 225 miljoen heeft opgebouwd. Voor een gesponsorde post vangt de voormalig reality-ster liefst €825.000. Like what? Wat een geld!

3. CRISTIANO RONALDO – €884.000 PER POST

De Portugees is de persoon op Instagram met de meeste volgers. Hij heeft er maar liefst 275 miljoen. Hij vraagt voor een gesponsorde post liefst €884.000. In 12 maanden plaatste de voetballer van Juventus 49 posts, wat na een grote rekensom neerkomt op dik €43 miljoen aan sponsorinkomsten. Like what? Wat een geld.

2. KYLIE JENNER – €900.000 PER POST

De best betaalde vrouwelijke Instagram influencer is jonge selfmade star Kylie Jenner. De superster wordt door velen gezien als de koningin van social media en heeft het succes van haar make-uplijn Kylie mede te danken aan Instagram. Voor een gesponsorde post vangt ze €900.000. Lekker bezig Kylie. Ook Kylie is inmiddels al enige tijd miljardair.

1. THE ROCK – €920.000 PER POST

De best betaalde Instagram influencer ter wereld is de 48-jarige acteur Dwayne Johnson – ook wel bekend als The Rock. Op Instagram plaatst de goedlachse acteur filmpjes die bij veel mensen aanslaan. Hij vraagt daarom ook liefst €920.000 voor een gesponsorde post. Wat veel mensen niet weten is dat The Rock aka Dwayne Douglas Johnson zich omhoog heeft gewerkt naar de top. Hij ging van broke naar filthy rich. Wel verdiend dus!

De best betaalde influencers op de gram? Deze mensen dus! Zie je een Instagram carrière ook wel zitten? Lees dit artikel dan eens.

Bron: Pure Luxe, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments