HomeInfluencersDe leukste mannelijke fashion influencers van Nederland.

De leukste mannelijke fashion influencers van Nederland.

Mannelijke fashion influencers in Nederland. Wieowie?

Influencers zijn hot, populair en trending. Instagram is de trend van nu. Wij hebben al een artikel geschreven over populaire Nederlandse influencers, maar wie zijn nou die mannelijke fashion influencers? Want de mannen kunnen er ook wat van! Wat verstaan we onder fashion influencers? Gewoon modeliefhebbers met een groot bereik die content maken rondom hun eigen kledingstijl. Of dat nou urban is, casual, chique of edgy. Edgy, he: what is that? Check dat hier.

Hier 4 leuke mannelijke fashion influencers die rocken op de gram:

1.Gio de Graaf

Deze man is een unieke verschijning. Hij verft ze haar in allerlei kleuren en heeft de stijl van de toekomst. Hij kleed zich uniek.

Creatieveling Gio de Graaf is een unieke verschijning. Hij verft z’n gemillimeterd haar in alle kleuren van de regenboog en heeft de kledingstijl van de toekomst. Hij combineert verschillende stijlen met elkaar en ziet er altijd hip uit. Verder is Gio a.k.a. Gieaux vader van een zoontje, waar hij regelmatig mee op Youtube-avontuur gaat.

2. Valerio Zeno

Wie kent deze man niet? Hij werd namelijk ooit het gezicht van muziekzender TMF. Sindsdien omarmde heel Nederland de humoristische presentator. Valerio weet namelijk ook wel hoe een man zich moet kleden. Op zijn Instagram vind je zijn favoriete classy outfits. Een classy men! Hij ziet er altijd goed uit.

3.Jeremy Ziessen.

Jeremy maakte in eerste instantie een Insta-account aan om zijn liefde voor fotografie te kunnen showen. Dat liep net even anders. Hij is voor en achter de camera. Hij staat model, fotografeert en is fashion influencer. Hij mixt urban met classy en ziet er altijd goed uit.

4.Giaro Giarratana

Wat krijg je als je Italiaans en Nederlands bloed met elkaar mengt? Een van de knapste koppen binnen de influencerwereld. Giaro Giarratana laat met z’n lange krullen menig hart sneller kloppen, maar dat niet alleen. Deze man heeft ook nog eens stijl! Hij heeft een unieke eigen stijl. One to watch!

Bron: Instagram. Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments