HomeMusicWeetjes over rapper Josylvio. Benieuwd? Lees het hier.

Weetjes over rapper Josylvio. Benieuwd? Lees het hier.

Wij zijn fan van rapper en ondernemer Josylvio. Hij heeft zich van niks naar de top gewerkt en is erg succesvol. Hij rapt, hij acteert en hij onderneemt.

Al sinds 2015 is deze man bezig in de muziekwereld en hij heeft heel wat hits gescoord. Denk dan aan “Catch up”, “Hosselen”, “Gimma” en “Het leven is een trip” en meer.

Benieuwd naar wat weetjes over de rapper?

1.School

Josylvio is niet zo,n schoolfan. Wie eigenlijk wel? Josylvio en Esko kennen elkaar al van de middelbare school. Al op school waren ze goede maatjes, hun wederzijdse liefde voor muziek bracht ze toen bij elkaar. Esko was toen al serieus bezig met muziek en heeft Josylvio zelfs gevraagd om samen iets op te nemen. Destijds ging het niet verder dan dat. Toen Joost op zijn zestiende van school werd gestuurd verloren de twee het contact en stopte de samenwerking. Maar de twee hebben elkaar weer terug gevonden. Esko was zeer onder de indruk van de muziek van Joost. Hij vroeg of hij zijn label Van Klasse wilde joinen. Sindsdien is het allemaal heel hard gegaan en is Josylvio erg gegroeid in de muziekwereld. Hij heeft inmiddels zijn eigen label: Hella Cash Gang.

2. Expeditie Robinson

Wist jij al dat Josylvio mee heeft gedaan aan het negentiende seizoen van Expeditie Robinson? Hij heeft het spel toen vrijwillig verlaten. Zijn grootste struggle op het eiland was het feit dat hij na twee jaar hectisch leven opeens tijd had om alles te verwerken wat hij in die jaren had meegemaakt. Dit viel hem zwaarder dan hij van tevoren ooit had kunnen denken. Hij is zichzelf tegengekomen en vrijwillig gestopt. Expeditie Robinson is ook niet niks. Hier moet je mentaal klaar voor zijn.

3.Multi-talent

Josylvio is gewoon een multi-talent. Naast rappen en ondernemer kan hij ook acteren. Blijkbaar had Joost altijd al de wens gehad om te acteren in een speelfilm. Zijn droom is uitgekomen en hij heeft een grote rol bemachtigd in de film Suriname, die geproduceerd is door streamingplatform Pathé Thuis. In het verleden heeft de rapper al meerdere keren een aanbod gehad, maar dit was de enige film waarvan hij meteen wist dat hij mee wilde doen. Een kijktip!

4.Familie

It runs in the family! Talent voor muziek zat namelijk allang in zijn bloed. De moeder van Josylvio heeft ook een muziek carrière gehad. Zij zong Nederlandse volksmuziek. Toen ze zwanger was van Joost is ze gestopt met haar carrière en heeft ze alles gegeven voor het moederschap, voor haar kinderen. Like most mothers do. Muziek was echt een passie van haar en zo heeft ze de rapper ook gestimuleerd om muziek te maken. Ben je benieuwd naar de zus van Josylvio? Lees dit dan eens.

Bron: Raptop, Beeld: wikipedia, Valentijn Jonker

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments