HomeBeautyDe make-up trends van 2020

De make-up trends van 2020

Hoewel het voorjaar van 2020 nog ver weg lijkt weten de make-up artiesten al precies welke trends eraan zitten te komen of beter gezegd zij zetten de trends. Volg jij de beauty influencers al?

We kennen allemaal wel Kylie Jenner en Nikki Jager inmiddels toch? Nikki De Jager heeft inmiddels een miljard views op haar beauty kanaal op YouTube. Ben jij benieuwd naar de make-up trends van 2020? Hier een paar trends voor het voorjaar.

Kylie Jenners ooghoeken:

De trend die we overal zien is dat er veel opvallende, lichte kleuren worden aangebracht in de inner corner. De rest van de make-up is vrij natural, wat ervoor zorgt dat de trend extra opvalt. Ben je benieuwd naar meer make-up inspiratie? Neem dan een kijkje op haar Instagram. Ze plaatst veel posts met mooie make-up. Ze is van de grootste beauty influencers.

Floating eyeliner:

Wie durft op te vallen moet de floating eyeliner zeker uitproberen. Deze kun je in het zwart aanbrengen, maar is ook supermooi in een opvallende kleur. Geen idee hoe je deze goed aanbrengt? Neem dan een kijkje hier.

Ook voor de laatste make-up trends moet je natuurlijk bij Rihanna zijn. Op haar Instagram zie je de laatste trends voorbij komen. Rihanna haar make-up artiest (Priscilla Ono) geeft haar vaak veel verschillende looks. Rihanna kan het allemaal goed hebben. Ook qua kleding ziet ze er steeds anders en trendy uit. Wil jij ook een edgy/trendy/urban stijl, maar weet je niet waar te shoppen? Kijk dan gauw hier.

De lippen van Nikkie de Jager:

De lippen van Nikkie De Jager, beter bekend als NikkieTutorials hebben een mooie frisse rode kleur, of hoe een fan ze in de comments noemt: ”Hot Cheetos lips”. Deze kleur past perfect bij het voorjaar van 2020. Dus weet je niet wat voor lipstick te kiezen? Kijk dan naar je favoriete beauty influencers of gewoon naar Nikkie de Jager en ga voor een mooie frisse rode kleur.

Wil jij ook een make-up/beauty influencer worden en de laatste trends op make-up gebied zetten? Neem dan een kijkje hier.

You can do it, show your beauty/make-up skills to the world.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments