HomeFashionEllen Snijder: de oprichter van fashionchick

Ellen Snijder: de oprichter van fashionchick

We love Ellen Snijder: een vrouw met ballen die wel wat meer in de spotlight mag komen: de oprichter van de website Fashionchick die al eventjes meedraait (sinds 2010 ongeveer).

Fashionchick is de grootste online mode & beauty site. Laat je inspireren door de laatste trends, video’s en lookbooks en shop de mooiste kleding, schoenen, tassen en sieraden online.

Deze krullenbol aka Ellen presenteerde in haar afstudeerscriptie het idee om een onlinemodeportaal te starten op basis van affiliate marketing, want ja affiliate marketing is erg trendy tegenwoordig. Dus dat was een goede keuze. Het was haar plan om op dat moment “de grootste onlinewinkelstraat van Nederland” te creëren. Een behoorlijk ambitieus plan, maar het is haar gelukt en zelfs meer dan dat.

Fashionchick is uitgebreid naar verschillende landen, heeft een eigen tv-programma en zelfs een tijdschrift in de winkels. Een echt fashion empire heeft deze dame neergezet.

1 tip: focus wat meer op urbankleding en urban webhops. The days of the basic fashion bitch are over en urban fashion neemt het over. We zien dit steeds meer terugkomen.

But you go Ellen Snijder: grow the fashion empire!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments