HomeMoneyVermogen powervrouw Breghje Kommers in 2024. Wat verdient deze dame?

Vermogen powervrouw Breghje Kommers in 2024. Wat verdient deze dame?

Vermogen Breghje Kommers in 2024. Wat verdient deze dame? en wie is ze eigenlijk? Daar zijn momenteel erg veel mensen benieuwd naar. Na het schandaal nieuws van de VOICE of Holland, wat al even geleden is. Inmiddels is ze niet meer samen met ALI B en terecht uiteraard. 

Wie is Breghje Kommers eigenlijk? Zij is de ex-vrouw van Ali B en mede eigenaar van managementkantoor SPEC. Hoe gaat het nu eigenlijk met Spec? Zijn daar nog artiesten? 

SPEC beheert zij samen met haar man Ali B. Spec begeleidt artiesten naar de top. Denk dan aan Boef, maar voorheen ook Famke Louise. Wel loopt Spec momenteel een beetje leeg en staat haar man ALI B slecht in het nieuws wegens rumors bij de Voice of Holland. Of het waar is..we wachten het af. Hij schijnt met een comeback te komen.

Ze woonde samen met haar gezin in Almere en ze houdt niet van de spotlights. Er zijn ook bijna geen foto’s van deze vrouw te vinden, maar toch is ze erg geliefd bij de rappers en vloggers etc. Het is volgens mij een leuke en succesvolle businesswoman.

Maar dan: wat is het vermogen van deze vrouw?

Haar bedrijf Kommers Beheer B.V. zou een eigen vermogen van 1 miljoen hebben. Spec Holding II B.V., waar de rapper 50% eigenaar is, heeft een eigen vermogen van 1,3 miljoen. Zij bezit dus ongeveer 2.5 miljoen als dit klopt. We weten natuurlijk niet of ze alles samen deelt met haar man. Ben je nou benieuwd naar het vermogen van Ali B in 2024? Lees dit artikel dan eens.

Het laatste nieuws is dat ALI b zijn bank zou hebben verzocht haar alle toegang tot zijn bankzaken te ontzeggen. Its over between the two. Maar hoe zit het nu met het geld? Wie heeft wat? en wat gaan ze verder nu doen nu SPEC leegloopt? 

Wil jij nou goed geld verdienen? Is beleggen jouw ding? Beleggen op de beurs? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens!

Bron: Man-Man, Beeld: Unsplash

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments