HomeWritingInspirende blogs voor vrouwelijke ondernemers

Inspirende blogs voor vrouwelijke ondernemers

Wij houden erg van inspirerende blogs. Sowieso houden wij erg van bloggen en schrijven.

Wij willen graag inspireren met Life of an Artist, maar er zijn natuurlijk ook andere vrouwelijke ondernemers die dit ook doen. Benieuwd naar deze powervrouwen? Lees dan gauw verder.

Hier 3 inspirerende blogs/online magazines van vrouwelijke ondernemers: get inspired!

1.Vrije meid

Vrijemeid is het blog van Suzanne van Duijn. Wij hebben al een artikel geschreven over dit blog op onze andere website. Suzanne van Duijn is een serial entrepreneur, blogger en digital nomad. Ze is de oprichter en hoofdredacteur van VrijeMeid.nl en mede-eigenaar van PR-bureau Snappr. De rode draad in Suzanne haar carrière is content creëren en ondernemers helpen, maar ook reizen. Reizen wanneer je wil en werken waar je wil. Ze schrijft leuke inspirerende blog artikelen op Vrijemeid.nl. Een aanrader dus!

2.MyEverlane

Is het online magazine voor vrouwelijke ondernemers. Myeverlane is een blog/online magazine (van Maaike Geurts). Het is geschreven door en voor vrouwelijk ondernemers en pakt echt alle onderdelen op die bij het ondernemen komen kijken. Het bevat artikelen over marketing, financien, social media, mindset en nog veel meer. Een aanrader voor de vrouwelijke ondernemer!

3.Anna Nooshin

Uiteraard staat Anna Nooshin ook in dit rijtje. Deze dame begon haar carrière bij het online magazine/blog: NSMBL. Een blog dat inspireert en motiveert. Het laatste nieuws op fashion, beauty, career en life gebied. Een blog/online magazine vol met van alles. Ook een aanrader!

Op zoek naar inspirerende blogs voor vrouwelijke ondernemers? Gevonden!

Wil jij nou ook beginnen met jouw eigen blog of online magazine? Bekijk dan onze shop en begin vandaag nog!

Get inspired and enjoy!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments