HomeBeautyLeuke Nederlandse beauty blogs to check out.

Leuke Nederlandse beauty blogs to check out.

Leuke Nederlandse beauty blogs. Lees gauw verder.

Gek op beauty en make-up? Gek op schrijven? Gek op creatief bezig zijn? Foto’s maken en jezelf opmaken? Wil jij jouw skills aan de wereld laten zien?

Het is tijd om te beginnen met een beauty blog. Waarom? Je hebt weinig concurrentie momenteel, want de beauty bloggers die er waren zijn overgegaan op Youtube, op vloggen. Denk dan aan populaire ex-beauty blogger Mascha Feoktistova en Vera Camilla.

Maar er zijn uiteraard nog wel een aantal leuke dames en leuke blogs over beauty.

Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1.Beauylab van Serena Verbon

Beautylab.nl is opgericht door Serena Verbon en draait inmiddels alweer wat jaartjes mee in de top van de Nederlandse beautyblogs. Het is een uitgebreid blog en ze schrijft niet alleen over beauty, maar ook over haar persoonlijke leven, over interieur en lekkere recepten. Haar blog heeft meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand en is een groot succes. Ze heeft vaak samenwerkingen met merken. Ze is wel al even bezig dus verkijk je er niet op. Goede dingen kosten tijd!

2. Beautyscene

In het rijtje met leukste beauty blogs van Nederland kunnen we Beautyscene natuurlijk niet vergeten. Het blog is van Debbie Zwiers en ze schrijft over alles wat met beauty te maken heeft. Van haarverzorging, tot huidverzorging, de laatste beauty trends en meer. Het heeft ook artikelen over fashion. Het is erg breed concept en zeker een aanrader om even te bekijken.

3.Beautytijd:

Het is beautytijd, niet Carriere Tijd, maar Beauty Tijd, een leuk concept van moeder en dochter. Deze beautyblog wordt beheerd Eveline en Wilma. Zij zijn moeder en dochter en daarnaast ook beste vriendinnen en zakenpartners! Deze leuke dames Schrijven over haarverzorging, beauty producten, maar ook schoonheidsbehandelingen en meer. Een echte aanrader voor de beauty liefhebbers! Het is beauty tijd, een goede naam ook.

Ben jij overtuigd? Wil jij jouw beauty kunsten laten zien? Bekijk dan onze shop en begin vandaag nog!

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments