HomeBeautyBekende kappers in Nederland

Bekende kappers in Nederland

Ook artiesten moeten naar de kapper. Ze moeten er uiteraard goed uitzien. Naar welke bekende kappers gaan zij dan eigenlijk? Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Kapsalons zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er kleine, lokale salons, kappers die thuis komen knippen en grote landelijke ketens met meerdere salons verspreid door het hele land. Naast deze algemenere kappers zijn er in Nederland ook bekende kappers en kapperszaken te vinden.

Allereerst zijn er een aantal kappers in Nederland die beroemd zijn geworden doordat ze bijvoorbeeld voor grote modehuizen of met bekende Nederlanders hebben gewerkt. Zo heeft Leo van Zadelhoff voorbeeld bijvoorbeeld een groot aantal bekende Nederlanders geknipt zoals Leontine Borsato en allround multi-talent Chantal Janzen. Ook de naam Mari van de Ven zal voor velen wel bekend klinken. Mari van de Ven is een van de meeste bekende hairstylisten en kappers van Nederland en hij voert al ruim 25 jaar zijn beroep met passie uit. De beste kappers zijn erg gepassioneerd.

Marielle Bastiaansen is een voormalig tv-kapper, waardoor ze erg veel beroemdheid heeft gekregen. Sinds een aantal jaar runt zij een unieke hairweaving studio in Breda. Bij deze salon draait alles om het verlangen en het vermeerderen van haar, wat erg van pas kan komen bij dunner wordend haar. Bij deze salon zijn er tevens contracten gesloten met zorgverzekeringen, waardoor je vergoedingen kunt krijgen op een medische basis. Dat klinkt heel fijn toch voor alle vrouwen met dun haar?

John Beerens (ook vast wel eens van gehoord) is een van de bekendste kappers in Nederland, die veel mensen zullen kennen van programma’s zoals Holland’s Next Topmodel en meer. De naam John Beerens is door het hele land bekend en hij wordt gezien als een van de grootste talenten in de kappersbranche. Naast de bekendheid van de televisieprogramma’s, heeft hij ook veel naamsbekendheid opgedaan door het knippen van verschillende bekende Nederlanders zoals Fajah Lourens, Frans Bauer en Glennis Grace. Hij heeft een eigen kapsalon in Tilburg waar je voor de meest uiteenlopende behandelingen terecht kan. De salon is ook erg bekend vanwege de expertise op het gebied van extensions, waarvoor John Beerens ook is beloond met meerdere prijzen. Bij deze kapperszaak zetten de kappers zich vol enthousiasme in voor de klanten, zodat iedereen met een glimlach de salon kan verlaten. Naast de salon heeft John Beerens ook een webshop waar je producten kunt bestellen. Wil jij ook een webshop beginnen? Heb jij een uniek product? Lees dan dit artikel.

Nu weet je als artiest waar je een mooie nieuwe look kan krijgen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments