HomeWritingEen Blog starten in 2024. Zo doe je dat!

Een Blog starten in 2024. Zo doe je dat!

Een blog starten? In 2024? Jahoor, waarom niet?

Maar om nog op te vallen in blogland moet je het wel wat anders aanpakken. Stand out from the crowd!

Kom met een origineel idee, een originele site en originele content. Gewoon een beetje bloggen over wat je bezig houdt daarmee kom je er niet meer tussen. Je moet echt opvallen met je content en werken aan goede SEO. Je moet ergens beginnen natuurlijk. Draai het eens om (He Boef!) zet anderen in de spotlights in plaats van alleen jezelf. Er is meer talent in de wereld die het verdient om gezien te worden! Een goed begin van een idee.

Zorg ook voor een originele website. Gewoon een standaard blog voldoet niet meer. Veel blogs lijken op elkaar: boring!

Iets meer geld uitgeven kan wel zorgen voor een mooie originele website. Vind je dit, Life of an Artist een mooie website? Of bijvoorbeeld www.carrieretijd.nl? Vind je dit mooie dope websites?Neem dan contact op.

Heb je eenmaal een mooie website, zorg dan voor goede artikelen. Als je bijvoorbeeld een fashionblog begint zorg dan voor mooie originele foto’s en kleding. Een origineel blog met een eigen stijl. Jij kan dat ook! De days of the basic bitch are over! Fashionchick, step up your content! Het is meer voor gewone meisjes. Niet echt edgy!

Als de bezoekers eenmaal binnen stromen is het tijd om na te denken over een verdienmodel. Je kan denken aan Google Adsense in combinatie met affiliate marketing, maar ook aan gesponsorde content. Zodra je meer bezoekers hebt kan je ook denken aan premium advertisers zoals Mediavine en Adthrive.

Als je blog eenmaal meer ongeveer +-10.000 unieke bezoekers per maand hebt krijg je waarschijnlijk aanvragen van bedrijven en merken, maar je kan je ook inschrijven bij websites zoals Blog Brains en Hulc, maar denk ook aan Equote en all the way up. Linkbuilding bedrijven.  Uiteraard zijn er nog veel meer bedrijven die bemiddelen tussen influencers/bloggers/vloggers en adverteerders. Een artikel op een goede SEO site kan veel voordelen opleveren voor een bedrijf. Je bent namelijk altijd vindbaar in Google terwijl je bij een influencer in de feed op Instagram verdwijnt. Iets om over na te denken;)

Een blog starten? Ja, maar stand out in 2024! Doe het anders.

TIP: begin een finance/money blog. Maak het groot en uitgebreid en ga ervoor!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments