HomeMusicDe grootste rapper van Nederland in 2024. Wieowie?

De grootste rapper van Nederland in 2024. Wieowie?

De grootste rapper van Nederland in 2024. 

Wie heeft nou eigenlijk die titel? Wie doet het nu erg goed? Waar rap ooit uit de bekende wijken in de Verenigde Staten is ontstaan, is het tegenwoordig een muzieksoort die je overal ter wereld tegenkomt. Ook in Nederland is rap een vorm van kunst geworden en rappers horen bij de nieuwe generatie. Rappers zoals Josylvio, Jonna Fraser, Frenna, Lil Kleine, Ronnie Flex en uiteraard Boef.

Wij zijn fan van de rapscene en volgen op Life of an Artist de laatste trends op rapgebied en zetten ook onbekend talent in de spotlights.

Maar wieowie: is dan de grootste rapper van Nederland anno (bijna) 2024?

Op 1 staat: Boef. Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef mag zich de beste rapper van Nederland noemen. Binnen no-time wist hij in 2015 een hele hoop fans te vergaren, en dat aantal is met de jaren alleen maar gegroeid. Boef is dan ook uitgegroeid tot de beste rapper die Nederland op dit moment rijk is. Vele grote hits later is hij inmiddels miljonair. Onder zijn populairste nummers vallen onder andere “Nooit Thuis”, “Habiba” en “Slapend rijk”. Maar hij is ook miljonair dankzij zijn ondernemingen. Wat we mooi vinden van Boef is dat hij echt een inspiratie voor de jeugd is geworden. Hij betrekt de jeugd en laat zien dat iedereen met talent no matter where you come from het kan maken. Als je maar wil en doorzet. Go for it! You can do it!

Benieuwd wie er op 2 staat?

Wij denken Frenna of Ronnie Flex!

Wij zijn benieuwd naar jullie meningen.

Bron: wownieuws. Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments