Vermogen Selma Omari. Benieuwd?

Zangeres, onderneemster en influencer: Selma Omari. Deze dame heeft aardig wat talent!

Sommige kennen er misschien als de ex van Boef, maar deze dame heeft inmiddels aardig wat voor zichzelf opgebouwd. Met meer dan 500k volgers en een YouTube kanaal klimt ze naar de top. Verder heeft ze vele samenwerkingen met merken, waaronder het merk NA-KD. Check haar collectie hier.

Maar wat is haar vermogen?

Er is niet zoveel bekend over haar totale vermogen. Ze is natuurlijk nog niet zolang bezig. Volgens bronnen verdient ze rond de 3000/4000 euro met een Instagram post. Daarnaast heeft ze een YouTube kanaal met meer dan 120k subscribers. Ze verdient dus ook aan advertenties en gesponsorde content.

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here