HomeMoneyHet vermogen van Selma Omari. Lees het hier.

Het vermogen van Selma Omari. Lees het hier.

Vermogen Selma Omari in 2023. Benieuwd?

Zangeres, onderneemster, actrice en influencer: Selma Omari. Deze dame heeft aardig wat talent en ze is ook aardig bekend inmiddels. Ze krijgt veel haat over zich heen. Ze wilde geen standaard moslima leven en doet gewoon haar ding en laat haar lekker. Ze heeft succes en is zichzelf. Ze doet wat heel veel vrouwen eigenlijk zouden willen doen, maar niet durven. Ze is nu ook alleenstaande moeder. Ze heeft in het geheim een kind gekregen en er is een realityserie hierover. Geld verdienen over de rug van je kind…Nee niet doen mensen. Je houdt je zwangerschap maanden geheim, maar deelt het uiteindelijk voor geld met het publiek. Maar goed money is money. 

Sommige kennen er misschien als de ex van Boef, maar deze dame heeft inmiddels aardig wat voor zichzelf opgebouwd. Met meer dan 500k volgers en een YouTube kanaal klimt ze naar de top. Verder heeft ze vele samenwerkingen met merken, waaronder het merk NA-KD. Check haar collectie hier.

Ze is zelfs bezig met acteren en is van alle markten thuis. Ze is inmiddels ook bevallen van haar eerste kindje. (wie de vader is, is niet helemaal duidelijk). 

Maar wat is haar vermogen?

Er is niet zoveel bekend over haar totale vermogen. Ze is natuurlijk nog niet zolang bezig en ze zal zeker nog geen miljonair zijn. Volgens bronnen verdient ze rond de 3000/4000 euro met een Instagram post. Daarnaast heeft ze een YouTube kanaal met meer dan 120k subscribers. Ze verdient dus ook aan advertenties en gesponsorde content. Daarnaast verdient ze aan acteren en deelname aan televisie programma’s zoals de Verraders. 

Wil jij ook zo rijk worden als Selma Omari maar dan op een andere manier? Wat dacht je van beleggen? Bekijk dit boek eens.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments