HomeMoneyVermogen Anna Nooshin in 2024. Hoe rijk is ze eigenlijk?

Vermogen Anna Nooshin in 2024. Hoe rijk is ze eigenlijk?

Vermogen Anna Nooshinin 2024? Wat verdient dit allround talent en onderneemster?

Anna Nooshin ken je vast wel. Zo niet, bij deze! Anna Nooshin is een influencer, schrijfster, ondernemer en YouTuber. Een allround chick dus.

Ze is de founder van het lifestyle magazine: NSMBL, een inspirerend magazine over alles met betrekking tot het leven. Lees hier meer er over. Ze heeft twee boeken geschreven: On Top en On Life. Ze werkte mee aan het RTL programma Hollands Next Top Model als jurylid en gaf advies op het gebied van sociale media. Our advice: just be yourself, cause you are worth more than a copy. We hebben al teveel dezelfde soort vrouwen in deze wereld. Do whatever you like and be inspiring.

Ze heeft haar eigen beautylijn NOOSH beauty. Ze is mede-eigenaar van een Instagram museum en ze timmert aan de weg als influencer.

Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en heeft een Youtube account. Ze is dus ook een Instagram influencer. Wil jij nou ook een influencer worden? Lees dit artikel dan eens. Ze heeft samengewerkt met onder andere Hunkemöller en een collectie uitgebracht. Ze richt zich voornamelijk op beauty en mode.

Wat is het vermogen van Anna Nooshin in 2024?

Er is niet zoveel bekend over het totale vermogen van Anna Nooshin.Ze is hier niet open over na de media. 

Maar als je bedenkt dat ze influencer is, vlogster, samenwerkingen heeft met grote merken, ze 2 bedrijven heet..dan kan je wel bedenken dat ze miljonair is anno 2024. We weten het niet zeker uiteraard. Ze verdient waarschijnlijk tienduizenden euro’s per maand, maar dit weten we niet zeker. Ook zit ze in het vastgoed. Een slimme ondernemende dame dus.

Wij houden je in ieder geval op de hoogte als we meer te weten komen. Ben jij al fan van Anna Nooshin en hoe rijk denk je dat ze is?

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments