HomeFashionUrban kleding kopen, maar waar?

Urban kleding kopen, maar waar?

Urban kleding kopen, maar waar? Urban kleding is trending en erg populair momenteel.

Deze kleding is er voor mannen en vrouwen en laat zich niet zo snel in een hokje stoppen. Urban is een dresscode die is afgeleid van de straatcultuur uit de jaren ’90 in de Verenigde Staten. Bij de Urban dresscode wordt sportieve kleding gecombineerd met stoere elementen. Denk hierbij aan comfortabele en draagbare kleding, zoals baggy broeken, bomberjacks en strakke- of juist oversized t-shirts. Urban is eigenlijk gewoon streetwear. Urban is Dope! Dress Dope!

Urban kleding kopen? Hier doe je dat!

Er zijn een aantal webshop op het internet waar je het kan kopen en er komen er steeds meer bij.

Een bekende winkel en webshop is Urban Outfitters. De naam zegt het eigenlijk al. .. Urban Outfitters is een Amerikaans bedrijf dat op een eigentijdse en creatieve manier met retail omgaat. Het verkoopt naast het eigen merk ook producten van onder andere Champion, Calvin Klein, Adidas, Fila, Fjällräven, Nike Birkenstock en Levi’s. Naast kleding verkoopt Urban Outfitters ook interieurproducten. Het is echt een dope winkel die je zeker moet checken.

Je kan ook een kijkje nemen op Freshcotton. Ze verkopen vele dope merken zoals Adidas, Daily Paper, Champion, Huf, Levis en nog veel meer.

En natuurlijk, de webshop die je moet checken voor urban/dope kleding: Karmaloop. Deze shopt verkoopt merken zoals Billionaire Boys Club, Adidas, Vans, Huf, Champion, Ice Cream, Kappa, Paper PLanes, Kappa, Culture en nog veel meer. Ze hebben kleding voor vrouwen en mannen. Een echte aanrader!

Uiteraard zijn er nog veel meer webshops waar je deze kleding kan kopen. Google vooral op urban kleding en vindt de leukste webshops!

Urban kleding: de toekomsttrend;)

Wil jij je eigen kledinglijn beginnen? Een urban lijn? Bekijk dan onze shop en leer alles wat je moet weten.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments