HomeMoneyBoef is multi-miljonair in 2024. Like what? Lees hier meer.

Boef is multi-miljonair in 2024. Like what? Lees hier meer.

Boef is miljonair in 2024. Dat wist je misschien al want hij praat hier open over, maar misschien wist je het nog niet. Bij deze! Hij is multi-miljonair en miljoenen waard.

Zijn pleegmoeder drukte hem op het hart “wat van zijn leven te maken”. Of ze daar persee rijk mee worden bedoelde dat denken wij niet, maar wordt succesvol en doe je ding. Zorg dat je lekker kan leven. Misschien bedoelde ze wel beteken iets voor je medemens, wees een voorbeeld. En dat doet rapper Boef zeker. Hij is rijk en een voorbeeld voor de jeugd. Hij heeft zichzelf omhoog gewerkt naar de top en laat zien dat je niet persee uit een rijk milieu hoeft te komen om de de top te bereiken.

Boef aka Sofiane Boussaadia is op zijn 24ste al miljonair en daar heeft hij hard voor gewerkt. Hij woont in een enorme villa in Almere. In interviews en in zijn nummers geeft hij toe dat het zijn grote droom is om een miljoen te hebben. De rapper plaatste een foto op Instagram met het bijschrift ‘miljonair’. He did it! Hij is naast rapper inmiddels ook succesvol ondernemer. Hij heeft een onderneming samen met game koning Vasco Rouw. Lees hier meer over. Daarnaast zit hij in het vastgoed en had hij callcenters om zo de corona tijd te overbruggen.

“Geld is belangrijk, het zorgt voor vrijheid”, aldus Boef. En dat klopt wie geld heeft kan doen wat hij of zij wil.

Bron: Quotenet

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments