HomeMoneyHet vermogen van Iggy Azalea in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Iggy Azalea in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Iggy Azalea in 2024.. Hoe rijk is zij eigenlijk?

Rapper Iggy Azalea: who that, who that? Well, we are a big fan! Maar wat verdient Iggy Azalea dan en wat is haar totale vermogen?? Ze is under the radar. Ze is getalenteerd, maar niet zo famous als ze zou moeten zijn. Raar, maar waar. Ze wordt niet echt gezien voor het talent dat ze heeft, maar meer om haar plastic surgery body.

Iggy Azalea aka Amethyst Amelia Kelly is een Australische rapper en bekend van haar hits “Fancy”, “Black Widow”, “My World” en “Kream”, maar uiteraard heeft ze er nog veel meer. Ze is een dope chick met een dope en edgy stijl. The New Classic? Wat is dat? Juist: edgy is the new classic! Check this out!

Ze had een relatie met rapper Playboi Carti en samen hebben ze een zoontje genaamd Onyx. Deze relatie was erg toxic dus ze is weg bij hem gegaan.

Maar wat verdient Iggy Azalea nou eigenlijk en wat is haar totale vermogen?

Ze gaat al even mee in de muziek business. Tien jaar geleden kwam haar eerste single “Pussy” uit. Volgens verschillende bronnen heeft ze ongeveer een vermogen van 20 miljoen, maar dit kan ook meer of minder zijn. We denken anno 2024 met Onlyfans erbij zeker wel 20 miljoen.

Ze zit inmiddels ook op Onlyfans en verdient ook goed geld hiermee. Ze schijnt in haar eerste dag bijna een halve ton te hebben verdient. Niet slecht dus..

Al schijnt het nu zo te zijn dat haar content is uitgelekt en dit kan haar klanten op Onlyfans kosten. Ze post geen naakte content, maar artistieke en sensuele looks. Een goed idee van haar. Keep it classy, just a little naked.

Ik vind het zonde van haar talent, ook al laat ze niet teveel naakt zien. Ze is al rijk genoeg maar goed wie ben ik. Getalenteerd, maar nog niet zo succesvol.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Wil je verdienen met beleggen op de beurs? Is dat wat voor jou? Bekijk dit dan eens, succes met jouw business!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments