HomeMoneyHet vermogen van Gio Latooy in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Gio Latooy in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Gio Latooy in 2024. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Dit zijn vragen die veel op het internet gesteld worden en die veel jongeren bezighoud.Logisch ook natuurlijk. Wat verdienen die succesvolle vloggers nou eigenlijk?

Gio Latooy aka Giovanni Latooy (Rotterdam, 24 september 1998), ook bekend als Gio, is een Nederlandstalige vlogger op YouTube en acteur.

Hij uploadt elke dag een filmpje over zijn leven en runt dus eigenlijk zijn eigen realityshow, maar dan online op het populaire Youtube. Op het hoofdkanaal van Gio zien we 1,33 miljoen abonnees en 513 miljoen views terug sinds de start van zijn kanaal op 20 september 2012. Hij kan hier dus zeker goed van leven. Hij plaatst elke dag een vlog om half 6. Volg jij hem al?

Wat is zijn vermogen in 2024? Wat verdient hij met zijn Youtube kanaal?

Aan de hand van het aantal YouTube abonnees en het aantal views op zijn video’s, kunnen we opmaken dat Gio inmiddels rond de 15.000 tot 20.000 euro per maand aan YouTube inkomsten binnenhaalt.

Maar dit zijn schattingen. Het kan natuurlijk meer of minder zijn.

Naast YouTube inkomsten hebben bekende YouTubers/vloggers ook nog andere inkomsten.

Vaak verdienen vloggers veel geld met sponsored content. Bekend is dat grote YouTubers hier flink veel geld mee kunnen verdienen. Zo kun je als bekende YouTuber met veel abonnee’s veel geld vragen om een video over een bepaald merk/product te maken. Per gesponsorde video kan je duizenden euro’s vragen. Hoeveel vloggers precies krijgen is niet bekend.

Wij denken dat hij inmiddels wel miljonair is dankzij zijn vlogs, maar hoeveel miljoenen hij precies heeft kunnen we nergens terugvinden. Stay tuned!

Benieuwd naar wat succesvolle vlogger Enzo Knol nou verdient? Bekijk dit dan eens.

Wil jij ook geld verdienen maar dan op een andere manier? Wat dacht van je beleggen op de beurs? bekijk dit eens.

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments