HomeInfluencersHoe krijg je meer volgers op Tiktok in 2024?

Hoe krijg je meer volgers op Tiktok in 2024?

Hoe krijg je nou meer volgers op TikTok in 2024?

TikTok. De trend onder jongeren. Veel oudere mensen hebben hier nog nooit van gehoord of misschien wel van gehoord, maar geen idee wat het nou precies is. Er komen steeds meer digitale trends bij en 1 van deze trends is het platform Tiktok. Het is ongekend populair anno 2024 en zeker ook nog in de toekomst. 

Grote kans dat Tiktok groter wordt dan Instagram. Wij denken dat TikTok de toekomst is. De populariteit van het video platform is ongezien. Het aantal actieve gebruikers blijft de verwachtingen overstijgen. Er zijn veel jongeren groot geworden met TikTok en een echte sensatie geworden. Sommige heb hier hun baan van gemaakt. Ben jij al een bekendheid of celebrity dan is het natuurlijk makkelijker om veel volgers te krijgen. Begin jij bij 0?

Dan hebben wij een aantal tips voor jou:

1.Wees actief

Post dus regelmatig. Niet af en toe een video. Maar elke dag wel een originele video. Je moet wat doen om op te vallen op Tiktok.

2.Wees origineel en vernieuwend

Veel trends gaan viraal via Tiktok. Zet een trend. Wees origineel en creatief. Denk outside of the box. Creativiteit wins altijd. Doe geen anderen na, maar maak echt je eigen unieke account. Een instagrammer trendsetter is bijvoorbeeld Rianne Meijer met haar real vs not real foto’s. Hierdoor heeft ze internationale bekendheid gekregen en veel mensen volgen deze trend. Lees hier meer over haar.

3. Gebruik populaire liedjes

Als je een Tiktok filmpje maakt voeg je er waarschijnlijk een liedje aan toe. Gebruik populaire liedjes. Deze liedjes kan je ontdekken door doorheen de ForYou-feed te scrollen. Liedjes die vaak voorkomen, zijn ongetwijfeld populair.

4.Gebruik hashtags

Net zoals bij Instagram kan je op Tiktok gebruik maken van hashtags. Gebruik de juiste hashtags en wordt zo gevonden. Gebruik de hashtag #foryou om zo op de for-You feed terecht te komen. Dit is de discover pagina van Tiktok waar je dus ontdekt kan worden. Ga ook voor hashtags die goed bij jouw video passen en ga voor hashtags die niet miljoenen keren worden gebruikt. Anders verdwijn je op een hooiberg.

5. Be funny

Naast origineel zijn is grappig ook de trend. Wanneer mensen je grappig vinden heb je meer kans dat ze je gaan volgen en op die manier kan het balletje gaan rollen.

Het is net als met Instagram eigenlijk.Sommige mensen zijn gewoon populairder en worden eerder gevolgd. Ben jij al een bekendheid dan is het gewoon makkelijker om veel likes en views te krijgen. Begin jij echt bij 0? Dan is het lastiger.

6. Nog een tip van ons: begin ook met een blog en een Instagram/facebook kanaal. Zo kunnen mensen je ook vinden via Google en Instagram en zo ook gaan volgen op Tiktok. Best of all worlds right? Wordt zo een internet sensatie op alle kanalen.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments