Vermogen Ali B in 2022? Lees dan gauw verder.

Hoeveel verdient rapper, comedian, life coach en allround talent Ali B nou eigenlijk en wat is zijn totale vermogen?

Veel mensen vragen zich af wat Ali B verdient. Hij werd bekend als rapper en is inmiddels zoveel meer. Comedian, ondernemer, life coach etc. Hij heeft een eigen artiestenmanagementbureau: Spec entertainment en begeleid artiesten naar de top.

Hij heeft ook een website waar hij anderen wil helpen zich persoonlijk te ontwikkelen, het beste uit zichzelf te halen, een online community voor mensen die meer willen ook succesvol willen worden: ikwilgroeien.nl. Lees er hier meer over op Carriere Tijd.

En hij heeft zijn eigen zelfhulp goeroe boek uitgebracht. Hoe is hij succesvol geworden? Door (zijn vrouw), maar ook door zijn talent en het lezen van persoonlijke ontwikkeling boeken.

Hoeveel verdient Ali B?

Het is niet of nauwelijks te achterhalen hoeveel Ali B per maand verdient. Er is weinig tot geen data beschikbaar over het maandelijks inkomen van de rapper. Maar als je kijkt naar alles wat hij doet (coach, comedian, ondernemer, investeerder etc) zal dit aantal wel in de tienduizenden euro’s per maand zitten.

Wat is het vermogen van Ali B in 2022?

Naast rapper, tv-presentator, comedian en life coach is hij ook nog eens een goede zakenman. Hij is eigenaar van verschillende BV’s en het gezamenlijk vermogen wordt geschat op zo,n 5 miljoen euro inmiddels in 2022. We weten dus zeker dat Ali B miljonair is. Al weten we niet zeker hoe zijn vermogen er de komende tijd uit gaat zien na het Voice schandaal.

Al zal de rapper het dit jaar wat moeilijker hebben met zijn artiesten bedrijf, maar dit geld voor de meeste artiesten.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? En dat online? Veel mensen hebben geen idee dat er naast influencer ook geld te verdienen valt met een blog/online magazine of affiliate marketing webshop.

Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media.Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen.

Hou vooral vol en wees geduldig!

Lekker bezig ALI B!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here