HomeMoneyVermogen Ali B in 2024? Lees gauw verder en kom erachter.

Vermogen Ali B in 2024? Lees gauw verder en kom erachter.

Vermogen Ali B in 2024? Lees dan gauw verder.

Hoeveel verdient rapper, comedian, life coach en allround talent Ali B nou eigenlijk en wat is zijn totale vermogen? Hij had een hele succesvolle carrière en was lekker bezig, maar hij is eigenlijk gecanceld door de Voice of Holland en terecht. Of hij nog een comeback gaat maken? We houden je op de hoogte. Volgens de meeste mensen is hij gewoon gecancelt. 

Veel mensen vragen zich af wat Ali B verdient. Hij werd bekend als rapper en is inmiddels zoveel meer. Comedian, ondernemer, life coach etc. Hij heeft een eigen artiestenmanagementbureau: Spec entertainment en begeleid artiesten naar de top. Dat artiestenbureau staat nu waarschijnlijk ook stil.

Hij heeft ook een website waar hij anderen wil helpen zich persoonlijk te ontwikkelen, het beste uit zichzelf te halen, een online community voor mensen die meer willen ook succesvol willen worden: ikwilgroeien.nl. Maar goed dat is nu ook wel ingestort en loopt waarschijnlijk niet meer.

Hoeveel verdient Ali B?

Ali B had een goed salaris. Hij had meerdere inkomstenbronnen, maar dit is een beetje ingestort. Hoeveel geld hij nog precies heeft is niet duidelijk. Hij heeft wel geïnvesteerd in vastgoed dus dit blijft gewoon doorlopen. Hij heeft zijn geld slim geinvesteerd.  Volgens bronnen had hij 3 villa’s en een appartement had gekocht in Marokko. De totale waarde ervan werd door Quote onlangs geschat op zo’n 2 miljoen. We nemen aan dat hij de boel verhuurt en daar inkomsten uithaalt. Dat soort investeringen zijn nu eigenlijk zijn redding.

Wat is het vermogen van Ali B in 2024?

Naast rapper, tv-presentator, comedian en life coach was hij ook nog eens een goede zakenman. Zijn vastgoed investeringen zijn nu zijn redding. Hoeveel geld hij nog overheeft is niet helemaal duidelijk. Daar doet hij uiteraard geen uitspraken over. Waarschijnlijk heeft hij nog een paar miljoen over.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen.

Wil jij je geld verdienen door te beleggen? Is dit jouw ding? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

Hou vooral vol en wees geduldig!

Success Ali B met je vermogen en het schandaal.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments