HomeInfluencersIs Instagram nog wel zo leuk?

Is Instagram nog wel zo leuk?

Ja een goede vraag: is de big gram eigenlijk nog wel zo leuk?

Waar het begon als een app om leuke kiekjes te delen met je vrienden en de rest van de wereld is het eigenlijk een commercieel platform geworden waarbij het alleen maar draait om likes likes likes, yikes, toch?

Het moet leuk zijn om creatief bezig te zijn, nieuwe content te bedenken en te plaatsen. Maar uiteindelijk draait het voor de influencers en de influencers in wording allemaal om de likes en de volgers. Voor sommige mensen is het hun leven en kunnen ze niet zonder al die volgers en likes en worden ze depressed als ze minder likes krijgen. Sommige mensen zijn hier dag en nacht mee bezig en het is voor velen dan ook hun werk. Waar Instagram eerst nog onschuldig was staat je hele feed vol met Kardashian lookalikes en vrouwen in bikini of in ieder geval zo bloot mogelijk om zo maar meer volgers en likes te krijgen. Is dat de influencer van nu? Gelukkig is er voor deze dames nu een ander platform om geld te verdienen: Onlyfans. Lees hier alles over!

Maar wat als Instagram nou wegvalt of althans minder populair wordt? Net zoals dat Twitter en Facebook nu minder populair zijn. Wat dan? Is het dan gedaan met de hele influencer wereld? Iets om over na te denken!

Stay tuned!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments