Lizzy van der Ligt: who is that chick?

Lizzy groeide op in Den Haag en verhuisde op haar 19e naar Amsterdam om allround styling te studeren aan Artemis hogeschool.

Lizzy timmert hard aan de weg als onderneemster, stylist, ontwerpster en online influencer. Maar Lizzy van de Ligt is niet alleen een pretty face op social media oftewel een influencer. Ze runt een van de succesvolste fashionblogs van Nederland (al is ze daar nu mee gestopt), is stylist bij onder andere Scotch & Soda en daarbij heeft ze ook haar eigen kledinglijn gelanceerd: Le Cafe Noir Studio

Hoe komt Lizzy van der Ligt aan die naam voor haar kledinglijn? Het begon allemaal in een koffiezaakje in Parijs. Wat een koffie allemaal al niet kan doen. Het kan je op een leuke naam voor een merk brengen en de meest geniale idee├źn komen tot leven met een goede koffie.

Naast een eigen kledinglijn is ze dus ook online influencer en heeft ze bijna 300.000 volgers. Wil jij ook een online influencer worden of misschien wel een bekende vlogger? Check this out. Jongeren uit de hele wereld vinden het leuk om te zien wat voor items ze combineert en gingen haar volgen. Ze sluit contracten met verschillende grote merken en in ruil daarvoor brengt ze op Instagram dat merk bij haar volgers onder de aandacht.

Ondanks dat ze meest fantastische outfits op de mooiste plekken ter wereld showt op haar social media, ligt haar thuisbasis al jaren in de Amsterdam-zuid. Samen met haar vriend Yuki woont Lizzy in de Pijp.

Ik ben benieuwd wat we nog meer van Lizzy van der Ligt gaan zien en horen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here