HomeFashionWie is Lizzy van der Ligt? Lees het hier!

Wie is Lizzy van der Ligt? Lees het hier!

Lizzy van der Ligt: who is that chick? Deze dame wil je kennen.

Lizzy groeide op in Den Haag en verhuisde op haar 19e naar Amsterdam om allround styling te studeren aan Artemis hogeschool.

Lizzy timmert hard aan de weg als onderneemster, stylist, ontwerpster en online influencer. Maar Lizzy van de Ligt is niet alleen een pretty face op social media oftewel een influencer. Ze runt een van de succesvolste fashionblogs van Nederland (al is ze daar nu mee gestopt), is stylist bij onder andere Scotch & Soda en daarbij heeft ze ook haar eigen kledinglijn gelanceerd: Le Cafe Noir Studio

Hoe komt Lizzy van der Ligt aan die naam voor haar kledinglijn? Het begon allemaal in een koffiezaakje in Parijs. Wat een koffie allemaal al niet kan doen. Het kan je op een leuke naam voor een merk brengen en de meest geniale ideeën komen tot leven met een goede koffie.

Naast een eigen kledinglijn is ze dus ook online influencer en heeft ze meer dan 300.000 volgers. Wil jij ook een online influencer worden of misschien wel een bekende vlogger? Check this out. Jongeren uit de hele wereld vinden het leuk om te zien wat voor items ze combineert en gingen haar volgen. Ze sluit contracten met verschillende grote merken en in ruil daarvoor brengt ze op Instagram dat merk bij haar volgers onder de aandacht.

Ondanks dat ze meest fantastische outfits op de mooiste plekken ter wereld showt op haar social media, ligt haar thuisbasis al jaren in de Amsterdam-zuid. Samen met haar vriend Yuki woont Lizzy in de Pijp. In 2020 maakte het stel bekend dat Lizzy zwanger is van hun eerste kindje. Ook vroeg Yuki Lizzy ten huwelijk in 2020, wat ze bekend maakten met een foto op Instagram van de twee met een ring om Lizzy’s vinger. Ze is dus ook gelukkig in de liefde.

Ik ben benieuwd wat we nog meer van Lizzy van der Ligt gaan zien en horen. Ze is momenteel zelfs te zien als mode journalist bij RTLBoulevard.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments