HomeMusicMaan en De Jeugd Van Tegenwoordig gaan samenwerking aan voor single.

Maan en De Jeugd Van Tegenwoordig gaan samenwerking aan voor single.

Talent ziet talent en komen samen. Maan en De Jeugd Van Tegenwoordig bundelen de krachten op de single “Naar De Maan”’. Q Music heeft afgelopen week Maan en DJVT als gast ontvangen in het programma van Domien Verschuuren en de nieuwe single als eerste gedraaid. Met deze verrassende samenwerking dropt De Jeugd Van Tegenwoordig hun eerste track in tweeënhalf jaar. Welcome back heren!

Luister hier ‘Naar De Maan’

Geproduceerd door Bas Bron en Arno Krabman, is de samenwerking tussen Maan en De Jeugd een vrolijke zomerse, funky poptrack geworden, met een vleug disco om het af te maken. De samenwerking stond in de sterren geschreven, daar Maan haar hele leven al naar De Jeugd luistert en door hun eigenzinnige stijl is beïnvloed. “Mijn hele generatie is met hen opgegroeid. Ik vind ze keihard, vooral omdat ze zo erg hun eigen pad volgen. Ze zijn de grootste legendes”, aldus de zangers.

Met deze verrassende samenwerking dropt De Jeugd Van Tegenwoordig, met ‘Naar De Maan’ hun eerste track in tweeënhalf jaar. “We kenden elkaar al een beetje van ontmoetingen op festivals, maar daadwerkelijk samenwerken leek mij onrealistisch”, aldus de zangeres, die met behulp van haar publisher desalniettemin toch gekoppeld wist te worden. De samenwerking bleek uitermate vruchtbaar en de eerste keer dat Maan, Pepijn, Willie, Freddy en Bas samen in de studio zaten was het direct raak. Freestylend in de studio kwam het staccato refrein ‘Naar. De. Maan. En. Nooit. Meer. Terug.’ tot stand en de rest van de track vormde zich daar als vanzelf omheen.

‘Naar De Maan’ ging vandaag in première op Q Music en is direct daarna verschenen op de streamingdiensten. Met regisseur Bear Damen wordt gewerkt aan een waanzinnige clip, die binnenkort zal verschijnen. Wij zijn erg benieuwd en houden je up-to-date!

Maan geeft op 16 december aanstaande haar grootste solo-optreden ooit in de Ziggo Dome.

Ga jij erheen?

En wat vind je van deze nieuwe track? Laat het ons weten!

Stay tuned for more.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments