HomeMoneyVerdiensten Nikkie de Jager. Benieuwd? Lees gauw verder.

Verdiensten Nikkie de Jager. Benieuwd? Lees gauw verder.

Nikkie de Jager ook wel bekend als Nikkie Tutorials. Wat verdient ze nou eigenlijk? Verdiensten Nikkie de Jager? Benieuwd? Lees gauw verder.

Nikkie de Jager, de bekende make-up artiest, vlogger en influencer. Wat verdient deze internationale beauty icon? Ze heeft meer dan 14 miljoen volgers op Instagram en is internationaal bekend, ook bij de grote sterren zoals Kim Kardashian.

De Nederlandse uit het Brabantse Uden begon ook op jonge leeftijd (in 2008) vanuit haar slaapkamer in haar ouderlijk huis. Inmiddels is ze een groot succes en heeft ze vele samenwerkingen met make-up merken. In 2017 kwam ze met haar eigen lijn make-up producten in samenwerking met het professionele make-up merk Ofra. Ze krijgt ook een eigen documentaire op YouTube, waarin je de ups en downs van haar bekende leven ziet.

Verdiensten Nikkie de Jager:

Over het vermogen van Nikkie de Jager is niet zoveel bekend. Wel weten we via Instagram-planningstool Hopper HQ hoeveel beauty-influencers ongeveer verdienen. Het bedrag wat Nikkie – met haar 14 miljoen volgers – aan klanten mag vragen om hun merk te promoten, ligt rond de 29,000 dollar per foto. Dit is omgerekend 26.000 euro. Dit is wel echt een hoop geld! Het verbaast ons niks als Nikkie ook inmiddels een miljonair is.

Verdiensten Nikkie de Jager per Instagram post? VEEEL!

Wil jij nou ook veel geld verdienen met jouw eigen online brand/blog/business? Bekijk dan onze shop. Het geeft je alle tools die je nodig hebt.

Bron: Grazia

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments