HomeMoneyVermogen Josylvio in 2024. Benieuwd? Lees gauw verder.

Vermogen Josylvio in 2024. Benieuwd? Lees gauw verder.

Vermogen Josylvio. Hoeveel is deze rapper en ondernemer precies waard? Is hij inmiddels miljonair? Wat verdient hij met een optreden en wat verdient hij in totaal?

Josylvio aka Joost Theo Sylvio Jussef Abdel Galil Dowib, zo wat een naam, is een Nederlandse rapper en CEO van Hella Cash Gang. Hella Cash Gang is een recordlabel.

Zijn eerste album, “Ma3seb”, verscheen in 2016.  “L7nesh”, één van zijn eerste nummers in samenwerking met Sevn Alias, werd miljoenen keren bekeken op YouTube. In 2017 bracht hij twee albums uit: “2 Gezichten” en “All Eyes On Us”. In 2018 volgde het album “Hella Cash”. Stuk voor stuk grote successen. In 2018 was hij zelfs de meest gestreamde artiest in Nederland. Hij heeft inmiddels dus ook zijn eigen recordlabel: Hella Cash Gang met artiesten zoals KA, Ashafar en meer. Verder heeft hij ook een eigen kledinglijn en volgens mij investeert hij ook wel in het 1 en ander. Hij is in ieder geval al langere tijd aan de top en goed bezig. 

Maar dan de grote vraag: wat is eigenlijk zijn vermogen?

Josylvio is inmiddels een multimiljonair en zit er dus warmpjes bij. Hij verdient tienduizenden euro’s met een optreden en heeft zijn eigen show binnenkort in mei. Daarnaast heeft hij nog zijn streamingsinkomsten (Spotify). Hij heeft een nieuwe track uit “kijk door me ogen” en hij is weer helemaal terug van weggeweest, Maar hij heeft ook nog een kledinglijn en als het goed is verkoopt hij horloges, aan Instagram te zien. Al blijft het de vraag hoe dat loopt. Een succesvolle ondernemer dus, althans wij nemen aan van wel. Wel zouden we het leuker vinden als hij meer voor de jeugd doet en echt een inspiratiebron voor ze wordt, net zoals rapper Boef eigenlijk. Die de jeugd betrekt bij zijn muziek en leven.

Volgens bronnen heeft hij inmiddels een miljoen en misschien wel meer dan dat. Wij denken dat hij inmiddels 2 miljoen heeft. Hij heeft een huis gekocht in Eemnes. Het rijke Gooi dus. Maar hij is niet rijk geworden. Hij komt uit het niet rijke Naarden, de Keverdijk. Hij heeft dus echt zelf gemaakt. 

Wil jij ook veel geld online verdienen? Denk maar niet dat het vanzelf komt aanwaaien. Succes betekent hard werken en je verdiepen in dingen. Wil jij een passief inkomen? een fulltime inkomen door het internet? Niet meer werken voor een baas, maar je eigen baas zijn? Door middel van websites en online content? Bekijk deze cursus dan eens.

Fotobron: Wikipedia, Valentijn Jonker

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments