HomeMoneyVermogen Eva Jinek in 2024. wat verdient ze nou eigenlijk?

Vermogen Eva Jinek in 2024. wat verdient ze nou eigenlijk?

Vermogen Eva Jinek in 2024? Benieuwd? Lees gauw verder.

Over Journalistieke talentvolle creatieve succesvolle dames gesproken. 

Eva Jinek, die moet je kennen van haar programma Jinek. Eva Jinek is een Amerikaanse journalist en presentatrice. Bij haar talkshow Jinek schuiven iedere dag de gasten van de dag aan. Van politiek tot entertainment en wetenschap. Eva Jinek heeft daarnaast ook een platform speciaal voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen en houden van meer dan roze glitters.

In 2008 maakte ze haar debuut op de Nederlandse televisie als nieuwslezeres van het toenmalige NOS-journaal op Nederland 3. Van 2010 tot 2014 werkte ze mee aan het radioprogramma “Met het Oog op Morgen”. In 2011 stapte ze over van de NOS naar de nieuwe omroep WNL. Daar presenteerde ze dagelijks op TV het ontbijtprogramma “Vandaag de dag”.

In 2013 trad ze in dienst van KRO-NCRV waar ze op de zondagavond het praatprogramma “Jinek” presenteerde. In 2016 maakte ze de zesdelige reisdocumentaireserie “De Verenigde Staten van Eva”. Vanaf 2015 leidde ze dagelijks op de late avond een praatprogramma op NPO 1, eerst als stand-in voor Jeroen Pauw, maar vanaf 2017 tijdens diens sabbaticals als fulltime presentatrice. Uiteindelijk is ze dus bij RTL terechtgekomen.

Wat verdient Eva Jinek eigenlijk met haar programma bij RTL?

Volgens bronnen verdient ze zo’n miljoen per jaar bij RTL met haar talkshow “Jinek” Ze is overgestapt van de publieke omroep naar het commerciële RTL. Bij de NPO zat Eva nog op een wettelijk vastgesteld maximum van 194.000 euro

Wat is het vermogen van Eva Jinek in 2024?

Veel mensen vragen zich af wat het vermogen is van Eva Jinek en of ze miljonair is. Het geschat vermogen van Eva Jinek wordt in 2019 geschat op 400.000 euro. 

Inmiddels is dat meer dan 2.5 miljoen anno 2024. Een vermogen van €2.5 miljoen bouw je niet zomaar op. Toch is het Eva Jinek gelukt. Daarbij is het interessant om te vermelden dat het salaris dat Jinek verdiende bij de publieke televisie niet verkeerd was, maar ook niet bepaald een vetpot.Tot 2019 werd het vermogen van Jinek nog geschat op zo’n €400.000, maar toen ze eenmaal de overstap maakte naar RTL begonnen de euro’s te rollen. 

Kortom, Eva Jinek heeft haar vermogen voornamelijk verdiend dankzij de hoge salarissen die worden uitbetaald door RTL. 

He wist jij al dat iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Wil jij geld verdienen op de beurs met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Hou vooral vol en wees geduldig!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments