HomeMoneyVermogen Kaj Gorgels in 2024. Benieuwd?

Vermogen Kaj Gorgels in 2024. Benieuwd?

Vermogen Kaj Gorgels in 2024.. Benieuwd? Lees het hier.

Kaj is een Nederlands talent die je moet kennen. Kaj Gorgels is een Nederlandse tv-presentator, influencer en Youtuber.

Kaj werd geboren in 1990 in Rotterdam. Kaj’s carrière begon op Youtube in 2012. Alweer even geleden dus. Zijn YouTube kanaal heeft zo’n 150k abonnees. Ook op zijn Instagram heeft hij veel volgers, namelijk al meer dan een half miljoen en is hij dus ook een succesvolle influencer die waarschijnlijk ook flink wat geld verdient met zijn Instagram. Verder heeft hij sinds kort een podcast gestart, die ook te zien is op Youtube genaamd Effe Relativeren. Hier spreekt hij met andere bekende Nederlanders over diverse onderwerpen.

Hij is samen met de bekende influencer Jessie Jazz. Lees hier meer over haar. Samen wonen ze op Ibiza en hebben ze daar een grote villa. 

And so on: tijd voor de televisie.

Kaj maakte de overstap naar televisie in 2017. Hier maakt hij zijn televisiedebuut in het programma SOS: Mijn vakantie is een hel. Vervolgens was hij te zien in Expeditie Robinson waar hij de finale behaalde. Hij presenteerde programma’s als Temptation Island VIPS, Celebrity Stand-up en The Talent Project. In 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Award voor “Aanstormend Talent”. Dit jaar heeft hij zelfs Expeditie Robinson gepresenteerd samen met Nicolette Kluijver. En het was een succes. We zijn benieuwd wat hij nog meer gaat doen op tv. Zijn vriendin is de bekende influencer: Jessie Jazz Vuijk. Lees hier meer over haar. in 2018 kocht hij zijn eerste huis in Rotterdam.Inmiddels woont hij samen op Ibiza.

Maar dan, wat is het vermogen van Kaj Gorgels in 2024?

Helaas is er niks bekend over zijn vermogen. Wij hebben zo,n vermoeden dat hij al een miljonair is. Hij gaat namelijk al even mee en zijn televisie carrière gaat als een trein. Wij verwachten zeker nog meer van hem.

We houden hem in de gaten: stay tuned!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments