HomeMoneyVermogen Rarri 2024. Lees het hier.

Vermogen Rarri 2024. Lees het hier.

Vermogen Rarri 2024 aka Armo.

Robin Basak, beter bekend onder zijn artiestennaam Rarri, werd geboren op 26 augustus 1996 in Almere. De rapper is van Armeense afkomst en groeide op in Almere. Mensen kennen hem ook wel als Armoo of Armoowasright.

Hij doet het goed in Amerika. In Nederland kon de rapper niet altijd op lof rekenen en werd er vaak kritiek geuit op de rapper, maar in Amerika lijkt men er anders over te denken. Er is namelijk een video verschenen waarin Rarri samen te zien is met niemand minder dan Swae Lee.Zo zie je maar. Soms moet je het niet van je eigen land hebben (herkent dit maar al te goed en kan je je beter richten op bijvoorbeeld Amerika, iammandyb.com),waar mensen open-minded zijn en meer open staan voor andere mensen.

Sinds Rarri in Amerika woont zien we de rapper regelmatig met grote namen chillen. Zo zagen we de rapper eerder hangen met Soulja Boy en strikte hij grote namen als Trippie Red en Lil Xan voor zijn album.

Wat is zijn vermogen in 2023?

Helaas is er niks bekend over zijn vermogen. Hij is goed bezig, maar we denken niet dat hij miljonair is. Dat kost tijd. Miljonair wordt je niet zomaar.

Maar we Rarri zeker in de gaten.

Wil jij nou je skills laten zien online? Pro website nodig? Goede domeinnaam en hosting nodig?. Bekijk dit dan eens en begin gelijk goed online. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments