HomeMoneyHet vermogen van edgy lady: Rita Ora. Benieuwd?

Het vermogen van edgy lady: Rita Ora. Benieuwd?

Wij zijn fan van deze superster:Rita Ora.

Ze kan alles! We love her fashion style. Its edgy, unique, trending en you can steal her style here. Ze ziet er altijd mooi en stylish uit. Ze rockt diverse stylen en lijkt wel een beetje qua stijl op Rihanna. Beiden zijn het trendsetters. Voor meer Edgy inspiratie en diverse stijlen, bekijk mijn eigen trendy online magazine: iammandyb.com

Rita Ora komt niet extreem veel in de media, maar wij vinden dat deze dame wel wat meer spotlights verdient. Ze is niet alleen erg getalenteerd, ze is ook nog eens echt een inspirerend fashion-icon.

Rita Ora is een Engelse zangeres, songwriter en actrice, maar ze is ook te zien op televisie in shows als “The X factor”, “The Voice Uk” en meer. Ze heeft dus ook een televisie carrière.

Ze werd bekend in februari 2012 toen ze te horen was op de single van DJ Fresh, Hot Right Now, die nummer één in Engeland bereikte. Verder heeft ze hits zoals “Body on me”, “Poison”, “Let you love me” ‘Girls” en haar bekende hit “How we Do”, we love this song. Party and bullshit. But where?

Maar dan het vermogen van deze dame:

Haar belangrijkste bron van inkomsten is haar muziekcarrière. Volgens diverse bronnen heeft ze inmiddels 30 miljoen in 2022. Ze gaat natuurlijk al even mee in de entertainment business en heeft naast vele successen in de muziek, televisiewereld ook vele samenwerkingen met merken.

Ze heeft deals samen met Coca-Cola, Samsung Galaxy en Adidas. Last but not least, verdient ze ook nog met haar social media. Ze kan met meer dan 15 miljoen volgers, 30.000 tot 50.000 dollar vragen per gesponsorde post.

Wij houden dit talent in de gaten: You go Rita!

Bron: Google

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments