HomeMusicWie is Dopebwoy? ISTIE echt Dope?!

Wie is Dopebwoy? ISTIE echt Dope?!

Wie is Dopebwoy? Is hij echt dope?! is hij een gunner? pakt hij dan de titel “GUNNER? Misschien heb je wel eens van hem en zijn muziek gehoord met name door zijn grote hit “Cartier”’.

Jordan Jacott is beter bekend onder zijn artiestennaam: Dopebwoy. Jacott werd op 14 maart 1994 geboren in Amsterdam Zuid-Oost. Hij werkt veel samen met Jonna Fraser, Frenna & Chivv.

In 2016 dropt Dopebwoy zijn eerste single onder het label Avalon. Selecta werd een clubhit en als je denkt aan Dopebwoy denk je aan de clubs. Bij Avalon bracht de rapper 3 albums uit.

De Nederlandse rapper en producer Dopebwoy brak voornamelijk door met de hitsingle “Cartier”. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts en is met 100 miljoen streams het op een na meest gestreamde Nederlandstalige nummer. Ook zijn debuutalbum Forever was een groot succces.

Dopebwoy en Warner Music Benelux richtten begin 2020 gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records op waar hij datzelfde jaar zijn album Hoogseizoen op uitbracht. In 2020 stond de plaat in de top 3 met best beluisterde Nederlandstalige albums van dat jaar. Dopebwoy is daarmee een van de meest succesvolle hiphop artiesten van Nederland, maar ook daarbuiten met internationale samenwerkingen met artiesten als Aya Nakamura, WSTRN, D-Block Europe en Yxng Bane. 

Wie is dopebwoy? Een Dope rapper en ondernemer.

Hij gaat in ieder geval lekker en is onderweg naar het zijn van miljonair. Althans dat denken wij van wel. Join the list of rappers: Bizzey, Boef, Lil Kleine, Josylvio en meer.

We houden je op de hoogte!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments