HomeMoney1000 euro per maand met Google Adsense, maar hoe?

1000 euro per maand met Google Adsense, maar hoe?

1000 euro per maand met Google Adsense. Dat klinkt misschien als niet heel veel geld, maar als dat passief inkomen is is dat toch wel lekker meegenomen, of niet dan? Geld waar je eigenlijk uiteindelijk niks meer voor hoeft te doen is altijd mooi meegenomen. Een passief inkomen is een inkomen dat wordt verdiend zonder er steeds voor te hoeven werken. De rente op een spaarrekening is een voorbeeld van een passief inkomen etc.

Maar hoe kom je dan aan die 1000 euro per maand met Google Adsense? Wat moet je daar eigenlijk voor doen?

Het is namelijk helemaal nog niet zo makkelijk om 1000 euro per maand met Google Adsense te verdienen. Hier heb je heel veel bezoekers voor nodig en dan ook echt heeeel veel! Ga ervan uit dat je ongeveer 5 euro verdient per 1000 bezoekers. Dat is niet echt heel veel. Maar mocht jij bijvoorbeeld nou meerdere websites hebben met veel bezoekers dan kan dit natuurlijk behoorlijk oplopen. Ga uit van ongeveer 5 websites met 10.000 of meer bezoekers en het bedrag kan best wel oplopen. Het kan ook dat je bijvoorbeeld 3 websites hebt met meer dan 100.000 bezoekers. Het hangt ook af van de soort website/niche. Het ene onderwerp levert meer op dan het andere.

Wil jij dus een extraatje per maand? Een passief inkomen opbouwen? Begin dan met meerdere websites in verschillende niches. Schrijf zoveel mogelijk content of laat zoveel mogelijk content schrijven (allroundwriter.nl) en zet er Google Adsense op. Ben jij over 5 jaar even blij dat je dit artikel hebt gelezen en begonnen bent met websites/platforms en met schrijven;)

Je kan het, succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments