HomeMoneyVermogen Britt Dekker in 2024. Lees gauw verder en kom erachter.

Vermogen Britt Dekker in 2024. Lees gauw verder en kom erachter.

Brit Dekker: who that, who that? Die moet je kennen! Die leuke meid van TV.

Wie is Britt Dekker?

Britt Dekker is geboren op 24 februari 1992. In 2009, op haar 17de, deed Dekker mee aan een datingprogramma genaamd Take Me Out. Niet veel later in 2010, op haar 18de werd ze gevraagd voor Echte Meisjes in de Jungle, dat ze uiteindelijk heeft gewonnen en vervolgens haar HAVO diploma haalde. Later deed Britt nog een keer mee aan Echte Meisjes in de Jungle, maar dit keer voor Echte Meisjes op zoek naar Zichzelf. Dit programma is ze als eerste uit gestemd. 

 
Wat verdient ze eigenlijk? 

Britt Dekker heeft met haar carrière op tv flink wat inkomsten weten te creëren. Zo verdient ze zo’n 70.000 euro per maand aan haar carrière op tv. Voornamelijk als presentatrice voor kinderprogramma’s doet Dekker het erg goed. Hier is ze tot op de dag van vandaag nog mee bezig. 

Maar dan wat is haar vermogen in 2024? 

Het vermogen van Britt Dekker is wel flink aanwezig. Haar vermogen wordt geschat op een grote 7 ton. Dit is niet mis om op je bankrekening te hebben. Britt doneert een groot deel van haar inkomsten aan goede doelen, waardoor ze waarschijnlijk de miljoen nog niet heeft aangetikt. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments