HomeMusicBreghje Kommers: wie is dit nou eigenlijk precies?

Breghje Kommers: wie is dit nou eigenlijk precies?

Breghje Kommers: wie is deze vrouw? Er zijn weinig foto’s van haar te vinden op het internet. Deze vrouw is eigenlijk een beetje undercover en vind dat volgens mij ook wel fijn. Hard werken, zonder in de spotlights te komen. Moet kunnen!

Vele kennen haar als de vrouw van Ali B en de moeder van zijn kinderen. Ze is niet alleen dat, ze is een business vrouw. Dus moeder en business woman.

Breghje Kommers is namelijk de grote naam achter de grote hiphopartiesten van Nederland. Niet alleen Ali B (haar man), maar ook Najib Amhali, Numidia, Glen Faria, Ronnie Flex, Jack Shirak en meer. Voorheen waren ook Boef en Famke Louise getekend bij Spec.

Breghje Kommers spant zich nu al twintig jaar in om de jongerencultuur niet alleen geaccepteerd, maar ook gerespecteerd te krijgen. Haar bureau is een drijvende kracht achter de populaire urban cultuur in Nederland.

Spec is in 2000 opgericht door Breghje. Eerst opereerde het bedrijf als evenementenbureau en organiseerde hip-hop feesten en festivals. Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als managementkantoor. Ali B werd op deze manier getekend en werd na enige tijd ook partner in de onderneming.

Breghje Kommers: een undercover Businesswoman!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments