HomeWritingDe grootste bloggers van Nederland in 2024. Wieowie?

De grootste bloggers van Nederland in 2024. Wieowie?

De grootste bloggers van Nederland in 2024. Benieuwd?

Ja daar heb je haar weer met de bloggers. Bloggers zijn toch uit?! Nee hoor, er zijn genoeg goedlopende blogs op het internet. En al hoewel dat er minder zijn dan bijvoorbeeld 5 jaar geleden en al hoewel het zich steeds meer naar Instagram en Tiktok verschuift zijn er nog altijd leuke bloggers op het web. De volhouder wint namelijk. Een succesvol blog kan 10 jaar duren. Heb jij het geduld?

Het is nu juist de tijd om een blog te beginnen en geld te verdienen met jouw content. Je komt er namelijk niet meer zo makkelijk tussen op de gram. Je hebt daar echt veel volgers voor nodig en als je een beetje goed bent in SEO kan je veel bezoekers op je website krijgen. Vervolgens zijn er verschillende manieren om geld te verdienen met jouw blog/online content. Lees dit artikel dan eens.

Benieuwd naar die grote top bloggers?

Hier een aantal voor je op een rijtje:

1.Beautylab

Beautylab, het blog van Serena Verbon gaat inmiddels al meer dan 10 jaar mee. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een big business. Haar blog is opgericht in 2009. Serena is 36 jaar oud en woont samen met haar zoontjes in Houten. Op haar blog vind je regelmatig nieuwe artikelen over voornamelijk make-up, skincare, maar ook over recepten, interieur inspiratie en persoonlijke updates. Ze heeft ook een webshop en verdient dus op verschillende manieren haar geld. Haar blog heeft ongeveer meer dan 100k bezoekers per maand.

Wil jij 2k per maand verdienen met een beautyblog? Lees dit dan eens.

Ze heeft ook veel volgers op de gram en een Youtube kanaal. Best of all words dus! Deze dame verdient genoeg geld om van haar blog, Instagram en Youtube kanaal te leven met name door gesponsorde content.

2.cynthia.nl

Cynthia Schultz is bekend van haar blog Miss Lipgloss, een bekend beauty blog. Hier is ze mee gestopt en ze is verder gegaan onder haar eigen naam. Inmiddels is het een meer allround blog met onderwerpen als interieur, reizen, bloggen, eten, over haar persoonlijke leven en of course beauty en mode.

Een blog met meer dan 100k bezoekers per maand. Ze heeft ook een Instagram kanaal met meer dan 30k volgers. Cynthia kan goed leven van haar blog en is inmiddels ook succesvolle onderneemster. Ze verkoopt structuurplanners en die lopen hartstikke goed.

Cynthia.nl: Een aanrader!

3.interior Junkie

Het populaire blog van Elisah Jacobs. Hier hebben we al meer over geschreven. Het woonblog vol met interieur inspiratie, advies en meer. Deze dame heeft inmiddels ook een Youtube kanaal en een succesvol Instagram kanaal. Ze heeft meer dan 100k bezoekers per maand en kan ook goed leven van haar blog en andere social media kanalen.Een groot succes die Elisah!

4.Chickslovefood

Gek op eten? Gek op koken? Nou wij in ieder geval niet echt, maar genoeg andere mensen wel. Food blogs zijn trending. Er zijn er wel veel en dit is er eentje die het erg goed doet.

Chickslovefood is een blog van foodies Nina en Elise, die inmiddels naast een blog ook al vijf kookboeken hebben geschreven en geregeld in de media verschijnen. Hun blog avontuur begon in 2010 en is uitgegroeid tot een groot succes. Iedere dag vind je hier minimaal één nieuw, makkelijk en vooral lekker recept, dat vaak te maken is met weinig ingrediënten. Checken dus!

Dit populaire blog heeft meer dan 600k bezoekers per maand en doet het dus erg goed. Ook deze dames kunnen goed leven van hun populaire blog.

Uiteraard zijn er nog meer populaire blogs on the web. Wat dacht je van frankwatching.com? Frankwatching begon klein in 2004 door Frank Janssen en is inmiddels uitgegroeid tot dé toonaangevende aanbieder van trainingen in marketing & communicatie. Een erg goede blog online vol met goede content. Het is meer een online platform geworden eigenlijk. En wat dacht je van stylecowboys.nl? Een erg populair blog die al meegaat sinds 2009. StyleCowboys is het lifestyle blog voor gedurfde mannen met stijl. Dagelijks lees je op de website alles over fashion, domotica, design, fotografie, gadgets, health en dit alles met een verrassend en gedurfd tintje. Een aanrader!

Uiteraard waren er ook de grote beauty bloggers Mascha Feoktistova met Beautygloss en Vera Camilla, maar die zijn allemaal overgegaan op vloggen en Instagram. Jammer!Want lezen over beauty is ook leuk natuurlijk.Maar wat concurrentie minder is ook wel weer leuk..Lullig hard, maar waar toch?

Overtuigd van bloggen? Wil jij je eigen plekje op het web? bekijk dan ons andere artikelen en start vandaag nog.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments