HomeInfluencersDe leukste food influencers van 2024 vind je hier!

De leukste food influencers van 2024 vind je hier!

De leukste food influencers, want ook food influencers zijn creatievelingen. Bezig zijn met eten en steeds weer wat origineels bedenken.

Wat verstaan we nou eigenlijk onder food influencers? Gewoon foodliefhebbers met een groot bereik die content maken rondom eten. Denk aan recepten voor lekkere gebakjes tot vegan maaltijden.

Hier 4 leuke food influencers die je gewoon moet kennen:

1.Rens Kroes

Rens Kroes, jaja het zusje van Doutzen. Rens is een schrijfster, foodblogger en columniste. Deze foodlover is all about powerfood. Op haar blog en haar Instagram legt ze dan ook de focus op gezond leven. Haar grootouders hadden een biologisch boerenbedrijf en haar moeder is voedingsdeskundige. Het zit dus in de familie. Kroes werd vaste columnist voor het tijdschrift Glamour en verscheen regelmatig als deskundige in het programma RTL Boulevard. In 2014 verscheen haar eerste boek, Powerfood, maar ze heeft er nog meer geschreven. Deze dame is dus echt een groot food succes en een grote influencer.

2.Paola Holthausen

Paolo is een food stylist. Ze maakt de perfecte foto’s van de lekkerste gerechten. Een lust voor het oog en gewoon superleuk om te zien. De leukste Amsterdamse eettentjes vind je terug op haar blog. Ze heeft een instagram met meer dan 120k volgers en is dus ook een groot succes.

3.Elise Gruppen & Nina de Bruijn

Chicks love food en precies daarom is iedereen zo gek op Elise en Nina. Zij hebben er een sport van gemaakt om zo lekker mogelijk te koken met weinig ingrediënten. De twee begonnen als huisgenoten aan een simpel blog. Restaurantjes afgaan, recensies schrijven en andere leuke food-dingetjes. Dat werd al gauw een groot platform voor food liefhebbers. Ze hebben een eigen shop met allerlei producten, waaronder kookboeken en kleding. Hun platform bereikt meer dan 500k mensen per maand (in de zomermaanden wat minder) en is dus een groot succes. Ze zoeken ook nog personeel, dus neem gauw een kijkje! One to watch!

4.Carolina van Dorenmalen.

Over deze chick hebben wij al een artikel geschreven, maar zij hoort zeker thuis in dit rijtje. Met haar blog Foodieness en haar populaire Instagram inspireert ze anderen met de lekkerste gerechten. Carolina is schrijfster, podcaster & Youtuber. Carolina Van Dorenmalen begon op haar 25ste met haar eigen business: Foodieness. Dit is een online platform voor vrouwen dat dagelijks motivatie geeft op het gebied van gezond eten, leven en bewegen. Foodieness is naar eigen zeggen dan ook begonnen vanuit haar eigen verhaal, maar ook de noodzaak en wens om anderen te helpen. Een inspiratievol platform. Sinds 2020 is Van Dorenmalen ook foodblogger voor Wendy Online. Het online platform van tijdschrift Wendy. Lees hier meer daarover.

De leukste food influencers in 2023? Deze dames dus!

Bron: Instagram & Wikipedia, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments