HomeWritingEen reisblog beginnen. Hoe doe je dat?

Een reisblog beginnen. Hoe doe je dat?

Jij wilt graag een reisblog beginnen. Reizen, de wereld zien en dit vastleggen op een blog en dan daar het liefst ook nog geld mee verdienen, maar dat kan!

Heeft het nog wel zin om te beginnen in 2021? Ja waarom niet? Kom met een origineel blog, met goede SEO artikelen en met goede foto’s. Promoot jouw bedrijf op social media. Misschien heb je al een social media account met veel volgers dan is dat helemaal mooi meegenomen en zal je ook gelijk veel lezers hebben.

Hoe begin je nou met een blog? Je hebt een domeinnaam nodig en hosting. Hostnet.nl is een goed hosting bedrijf met goede service om een domeinnaam vast te leggen en hosting te nemen. Kom met een originele naam voor jouw reisblog. Denk aan explorista.nl, travelalut.nl etc. Veel namen zijn al weg dus wees creatief.

Als je een website hebt en hosting moet je nog je site laten ontwerpen. Je kan kiezen voor een gratis thema, maar om eruit te springen is het beter om je website te laten ontwerpen. TIP: dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Op Fiverr hebben ze prima web designer and developers die jou verder kunnen helpen aan een mooie website. Goed en betaalbaar! Vind je dit een mooie website? Nou die komt ook daar vandaan.

Als je eenmaal een website/design hebt kan je beginnen met schrijven. Schrijf leuke originele content en denk uiteraard aan SEO. Search engine Optimization. Dit zal er voor zorgen dat jij gevonden wordt in Google en dat je dus ook bezoekers via Google zal krijgen. SEO is wel een lange termijn proces en het kan even duren voordat je scoort in Google. Wil jij nou alles leren over SEO en hier echt keigoed in worden? Bekijk deze cursus dan eens.

Bekijk onze shop hoe en waar je moet beginnen. Je hebt meerdere dingen nodig en in onze shop staat een stappenplan voor een succesvol blog. Het hoeft niet duur te zijn om een professioneel blog te starten. You can do it! Follow our steps.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments